Det tar sig

Sakta men säkert har vi återfått vårt tv rum:

Men som ni kan förstå av nästa kort så kan man få krupp för mindre, då man öppnar dörren:

Och då skulle ni ändå veta hur många kassar jag har burit bort därifrån, nu ligger det mycket skräp där också och jag kan inte göra så mycket just nu, då lådorna håller på att torka, men det är på G.

En positiv sak är i alla fall att jag hittat Niccos laddare till hennes kamera, den har hon haft borta i snart ett år nu. Jag tror hon blir lycklig då hon får se den.

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-04-13 17:56)
  Jo, jag såg ju det jag. Det står samsung på laddaren så det var rätt, och jag hade rätt. Jag har hela tiden påstått att laddaren inte fått egna vingar och flugit iväg från hennes rum, och se, det hade den inte heller 🙂

 2. Helena Nilsson Springare

  Jäklar anamma vilket JÄTTEJOBB ni gjort.. fast sånt där är rätt så kul att hålla på med: Skapa ordning av kaos… fast när man är mitt uppe i det så önskar man att dygnet hade fler timmar 😀 Sova? Vad är det??

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-04-13 19:59)
  Oj, och nu ser tv rummet ännu värre ut. Vi vart tvugna att göra en hel rockad i Niccos rum så allt åkte ut hit…igen. Men det kommer att bli så bra då det är klart. Jag längtar! Men nu tänker jag hoppa i säng. God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten