Funderationer

Undrar just om det är så här man ser ut då man känner sig hängig?

För inte kan det vara för att den är törstig, jag tror att den har gett upp, eller så vill den bara vara kaxig.
 
Jag undrar över en annan sak. Satt nämligen hos morsan för några månader sedan då hon talade om att dom bytt ytterdörren i höghuset, så nu öppnas den utåt.
 
Där vi bor går alla dörrar inåt, i trapphuset och jag tror mig ha hört att dom gör det av en anledning. Om det till exempel blir en vinter som det var nu och det lägger sig snö framför dörren, så finns det en viss risk att man inte kommer ut och det skulle ju innebära en smärre katastrof vid en brand eller dylikt.
 
Det skulle dessutom vara väldigt lätt, om man ville j-vlas, att bara lägga något bakom dörren, en sten eller kila fast något annat så det blev stopp. Har jag rätt eller har jag rätt?
 
Jag och Kerstin gick vår lilla sväng igår och sedan var jag in och tränade, fy för den lede, inte speciellt roligt i denna värme. Sedan bjöd Ingrid på kaffe ute på gården och vi satt väl en 9 stycken därute i solen.
 
Fick även ringa upp a-kassan, (himla ovanligt) jag får pengar idag, men bara hälften av vad jag ska ha. Dom hade nämligen makulerat vecka 18 för att sedan se att dom gjort ett fel, men nu har ju redan utbetalningsdagen passerat så jag får allt vackert vänta, en eller till och med kanske två veckor, på att få resterande pengar. Oj så gulliga dom är, jag tror nästan att man skulle ha köpt en blomma och skickat till dom.
 
Efter middagen åkte jag och Nicco på blomkiosken och köpte den största Hortensian jag någonsin har sett, fem stora, lila bollar satt det på den, och en silverkruka fick matcha blomman. Åkte vidare upp till Mariehem och firade mamma, och fick oss en tårtbit. En bra avslutning på dagen.
 
Idag ska jag ner på trygghetsrådet och prata med en handläggare om mina planer på framtiden. Jag har varit hos dom tidigare och dom är jättebra att ha att göra med. Dom kan erbjuda kurser och såna saker om man är intresserad. Ja, vi få se vart det barkar iväg. Hoppas ni får en bra bra!
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

7 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Om man lägger över en sopkvast på själva handtaget på dörren då? Blir ni inte inlåsta då? (Nu är väl dörren för smal, men ändå)

  Fick du tavlan då, om ni var till mormor? …och har du öppnat paketet än?

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-05-20 08:15)
  Mjo, förstås, det skulle man kunna göra men om dörren går utåt och det lägger sig snö där…då blir det annars. Jag har för mig att det är av ett sånt skäl, dörrarna ska gå inåt, men jag vet inte.
  Jag skulle ju få grejerna igår men dom glömdes bort, jag ska dit igen och hämta dom, men inte idag. Får väl kanske bli imorgon, paket är ju inte så tokigt att få 🙂

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-05-22 19:59)
  Hoppas eran palm, ”bara” är i behov av vatten, jag tror våran palm har gett upp hoppet om livet, jag se bara amputation, som enda alternativ 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten