En guldstjärna till…

 

Man hann inte mer än gå i säng så skulle man upp igen…känns det som. Jag jobbade ju till 21 igår och nu är en av dom andra anställda, sjuk, så jag får rycka ut och ta morgonpasset, så en annan steg upp 5.15, Zzzzz!!!
 
Jag skulle ju egentligen ha fått träffa Lisbet Olofsson idag, men var tvungen at avboka, sen hinner jag bara hem så ska jag hämta Nicco och sedan ska vi stå på skolan och sälja fika på öppet hus, så det spelade ingen roll hur trött jag var då jag kom hem utan det var bara att slå igång ugnen och baka.
 
Nu måste jag ju få ge Bostaden AB en liten guldstjärna också, inte bara för att vi träffade kvartersvärden i förra veckan och jag frågade honom hur lång tid det skulle dröja innan golven blir gjorda i lägenheten, det tog sedan en timme så ringde firman som skulle lägga golven och sa att dom skulle komma igår och göra dom. Nu fungerade ju inte det riktigt så där bra, eftersom vi bör vara några stycken som hjälps åt att flytta alla saker, hjälpmedelscentralen ska också kontaktas för flytt av säng. Nä, det lade vi en månad framåt, men det kommer då att hända.
 
Sen åkte jag tidigare igår, för jag visste ju att skottning av p-plats stod på schemat, jag drog runt med snösläden och då…kom den lilla ”gröna” traktorn och svänger in på min ruta och skottar den ren på snö, härligt. Det enda jag tyckt var lite knäppt var att han bara tog min ruta, inte grannens eller den där nästa, även fast det inte stod någon bil där, men jag är i alla fall glad 🙂
 
Sen har vi fått en som är intresserad av att köpa vår lägenhet, han ska komma upp någon kväll och kolla på den. Folk som är sugna på att fixa i huset har också dimpt ner från än det ena hållet och det andra, så vi är inne i ett litet stim just nu. Men då händer det ju saker också, vi står inte kvar på ruta ett.
 
Dags för frukost, ha en trevlig tisdag!
Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2011-01-18 09:34)
  Ja, det är kanske lika bra att hålla sig vaken…frö jämnan, fast jag vet hur jobbigt det skulle bli, efter tre tidenpå natten, huvva, då går det åt några tändstickori ögonlocken. Ja, vi hoppas att han vill ha lägenheten, han var då jättesugen, och ville inte att det skulle vara en stylad bostad, det ville han fixa själv, så isf får han ta den som den ser ut idag, perfekt!

 2. Marja Granqvist

  Jag tycker att du också förtjänar en guldstjärna, så som du fixar och donar. Dessutom har jag aldrig hört att du gnäller över något, utan tar fram humorn om det börjar kännas kärvt. En guldstjärna får du av mig. Kram

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2011-01-18 22:33)
  Tack Marja, den stjärnan värmde gott, jag är så trött nu att ögonlocken riskerar att ramla ner och inte kunna öppnas igen förrän imorgon, så den där kommentaren väckte upp mig såpass att jag orkar ta mig i säng 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten