Den rabiata & elake plastikdoktorn

 

Nä, nu är vi väl less på alla dessa arga snickare, plastikoperationer etc, som ständigt och jämt dyker upp på tv, i vad dom tror, i en ny tappning, men det är samma dravel som alltid.
 
Dags då att kanske presentera den elake och rabiata plastikdoktorn, där alla får veta hur jädrans dum dom är, som antingen håller på som dom gör och försöker likna plast dockor med stela leenden, allt för att behaga andra (inte sig själv) eller alternativt, att den elakingen undrar hur fasen man kan se ut som man gör, och att man inte åtgärdat sk-ten för längesedan. Oj vilken tittarstorm det skulle bli…eller kanske inte 🙂
 
Släng dig i väggen Gordon Ramsey, jag fixade mina köttbullar igår, utan vare sig tips eller idéer från andra, men speciellt runda blev dom inte, lite mer trekantiga och några lite platt, men smaken var det absolut inget fel på, jag använde älgfärs (jag vet att den egentligen är lite för fettsnål, för att man ska göra köttbullar med den) lite gräddfil, en påse löksoppa, ett ägg, sen strödde jag på lite ströbröd, voila, sen var det bara att rulla. Allting serverades med potatismos, brunsås och givetvis lingonsylt.
 
Nu ska ni få en rundvisning nere i huset, detta är då vårat kök:
 
Det som ska bli tv rum, men än så länge saknas soffa och tv:
 
Matrummet, dit vi får förpassa eventuella besökare då vi blir lite fler än tre-fyra stycken:
Inte städat och klart, och vitrinskåpet saknas fortfarande, men snart så.
 
Hallen, inte riktigt färdig och städad än:
 
Sen skymtas då trapphuset, och den nya färgen vi fått på väggarna, som tidigare var ljusblå, grön och skitigt vit:
 
Idag ska jag ta rätt på vad vi ska ha för Internet i huset, vad kan vara billigast och bäst, månntro, bredbandsbolaget kunde då inte hjälpa oss, eftersom det är Umeå energi som lagt ner kabeln, ja, jag får väl leta på nätet och se vad jag kan hitta. Sen ska jag beta av lite räkningar, sånt där onödigt ont, ni vet. Önskar er alla en fin torsdag!
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Grattis till köttbullarna! Jag har gjort köttbullar en gång i mitt liv och det var som nygift. Exet skulle skämta med mig och sa…goda,men inte som mammas. Trots att jag förstod att han skämtade, har jag aldrig gjort köttbullar mer. Men jag lagar goda köttfärsbiffar.:)

  Huset blir fantastiskt fint. Måste kännas bra att få flytta in i ’nytt och fräscht’.
  Kram

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2011-03-24 23:15)
  Nu kan jag nog tänka mig att göra en omgång till i framtiden, men jag ska försöka göra dom mindre, räknade jag ut (alldeles själv) då håller dom sig nog mer rund än trekantiga 🙂 Ja, nu är det inte långt bort från flytten, och det ser rätt så fint ut där, lite smågnuss, och däruppe, hos Nicco, är det lite mer grejer att gå igenom, puh, men sen ska vi bara njuta.

 3. Helena Nilsson Springare

  Köket ser riktigt mysigt ut. Jag är en köksmänniska. Sitter hellre och hänger vid ett köksbord än i tvrummet 🙂 Hur mycket större har ni nu? Hur stor var lägenheten som ni sålde? *nyfiken*

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2011-03-25 12:27)
  Hm…vår lägenhet på tre rum och kök, är 76 kvadrat, huset är kanske…gissningsvis, på runt 80 kvadrat nere, tre rum och kök, lika stor källare, samt två rum och kök uppe, och där är det kanske 65 kvadrat eller nåt sånt. Betydligt mer yta än nu, tyvärr så är det ju mer än våra saker att ta hand om och det tar tid, dessutom är inte köket därnere speciellt stort, på femtiotalet byggdes det ju hellre litet kök och ett matrum, men jag tror vi kommer att rymmas, vi tre 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten