Vi jobbar på

Vi arbetade oavbrutet, hela lördagen. Hann både köpa två stycken 46 tums platt tv:s, en dator, och en klockradio. Det var värre att installera tv:n. Nu syns bara vissa kanaler, andra är krypterade, undrar just varför? Femman ska man väl ändå kunna se, dessutom gick det att se på alla kanaler från början men med fruktansvärt dålig bild.

Nu ändrade Åke inställning och då försvann vissa kanaler, men vi fick fruktansvärt bra bild, hum.

Janne kom och hjälpte oss att bära sängen, och det var ju tur, fy fasen, nog känner man att man håller på vara lite till åren i alla fall, jag har haft sån värk i benen, armarna och fötterna inatt så när jag vaknade och skulle dra på täcket, så kunde jag inte ens nypa tag i det, då är man svag i händerna.

Innan jag somnade sa jag till Åke, undrar just om vi kommer ihåg vart vi är, om vi nu behöver gå upp på toaletten inatt, för tror vi att vi är hemma så kommer vi att gå in i garderoben istället, det kan ju sluta i en mindre katastrof 🙂

Hoppas ni haft en bra helg, och att ni får en trevlig söndags eftermiddag och kväll.

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-04-03 22:16)
    Katterna lever loppan i lägenheten…än så länge. Vi ska fixa nere i källaren åt dom, med klösträd, klätterhyllor etc, sen, när dom fått känna in sig där så ska dom få en kattlucka i källardörren så dom kan komma upp till oss, när dom vill. Det ska bli spännade att se hur dom kommer att bete sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten