Fuskpäls vs the real thing

Detta hände för 4 år sedan och än idag, är äggklyverska, fortfarande inget ord jag hört. Varken före eller efter min auto korrekt på mobilen, hittade på, att det var ordet jag sökte.

 

Det kom sig av att jag skulle ta ett jobbrelaterat samtal, fast personen svarade inte. Jag bestämde mig för att skicka ett sms. Titta vad min auto korrekt anser att man kan jobba som 🤣😂 Jag har aldrig (mig veterligen) skrivit äggklyverska, så vart kom det ifrån?

Provar Googla idag, men Google ser ut som om den tycker att jag ska släppa det och gå iväg och fiska

Ute på uppdrag igår och vi började inne på Mio möbler. En liten glödlampa fick följa med mig hem. Ska hämta upp en sladd så jag kan hänga den i fönstret istället för att den ska stå där

Sen snavade jag över en korg fylld med världens mjukaste fuskpälsfäll, ja, den följde också med till kassan. Fotnot: Hunden är absolut med äkta päls

Näst bäst av allt var att det var 50% på bägge grejerna och sedan fick jag ytterligare 25% på det. Tydligen hade dom nån shoppar dag igår. Blev bara snopen eftersom man oftast inte brukar få rabatt på redan nedsatta varor. Totalen blev 171 kronor 👌🤘

Efter det hamnade vi på Café Victoria, trevligt trevligt! Man bör ju fylla på med energi, eller hur

Passade på att åka ner på Ica Maxi på hemvägen. Handlade inför dagens insats åt mamma. Hon undrade nämligen om jag kunde göra en potatis & purjolöksoppa som hon ska bjuda hennes väninnor på imorgon. Och eventuellt fixa nåt gott till kaffet efteråt.

Baka gjorde jag igår, men blev lätt besviken då jag inser att formarna man använder till mandelmusslor, har hamnat i metallhimlen. Jag gjorde då ”musslorna” i muffinsformar, men det blev som inte samma sak. Även om smaken är densamma, hm. Till dom så fixade jag en blåbärscurd, den, mina vänner, kan man inte misslyckas med. Och den blev the final touch, eller toppen på mandelmusslan men under grädden. Mycket gott även om kakan hade kunnat se vackrare ut! 

Mitt i allt det kom Åke på att jag tipsat honom om att sälja iväg hans Tugger ( el mopeden). Det där projektet som avstannat och som ingen ser ut att kunna hjälpa honom att gå vidare med. Den indikerar på ett el fel, men ingen har lyckats hitta felet. Så jag slängde ut en annons på Blocket

Ser ut att kunna få en ny ägare idag. Flera har skrivit fast nu håller vi på den till i eftermiddag. Han som kommer, hördes nästan redan bestämt sig, men vi får väl se.

Tror jag måste åka förbi Östra Station idag. Den här bilden tog jag därifrån, för 2 år sedan. Och jag VET ju, utan att åka dit, att utsikten idag, är nåt helt annat. Men jag vill ha det på bild, för den säger ibland mer än minnet man har i huvudet

Hoppas på en fin dag, för er alla!

Maria Lundmark Hällsten