Bilen är under taket

 

Nu är vi bara tre människor i huset, igen. Familjen Hällsten/Söderberg med barnflicka, packade ihop och åkte tillbaka till Järlåsa, vid sex tiden, igår kväll. Så nu är huset tyst och tomt, och allt är tillbaka till det gamla vanliga…nästan. Vi har ju fortfarande kvar två veckor av vår semester så idag drar vi tillbaka upp till Malå.
Åke grejade med Camaron igår, en del småfix innan årets första tävling som är nu till helgen. Och givetvis, då han är klar så går en säkring till lyften…någonstans på jorden, och han får offra 1½ timme på att felsöka men hittar inte den felande säkringen så Camaron står just nu högst upp på lyften på Brällas verkstad, och vill inte komma ner, kul kul. Men inget som inte går att fixa, men planerna på att lasta och göra klart igår, sprack med råge.
Vad vi däremot gjorde var att byta bussar på gården, det kändes lite aktuellt med tanke på hur det ser ut här utanför, rätt var det är så gräver dom väl upp ännu mer och då kan det vara kört att få ut en buss härifrån. Jag lastade alla småsaker som ska med och städade lite i den.
Och nu, apropå årets första tävling, så är det dags för er som inte fått ut tummen än, att skicka in anmälningen, imorgon är det sista dagen för det, och tävlingen är givetvis Piteå Midnight Sun, och den startar på fredag. När ni liks är i farten så skickar ni också in anmälan till Fällfors som är nästa helg. Tjopp tjopp så var det gjort!
Nu önskar jag er alla en fin dag, det kommer vi nog att ha också.
 
Maria Lundmark Hällsten