Over and out!

 

Så var denna lilla semestertripp över, fem dagar smäller bara till och sen är man tillbaka i vardagen igen. Jaja, jag vet, vi är ju inte hemma än. Just nu dricker vi kaffe och sedan blir det frukost innan vi börjar på rulla hemåt. Åke jobbar ju imorgon, Nicco har skolan och jag är hemma minst 1½ vecka till, sen får vi se vad handen duger till.
Jag, Theresé, Sally och Nicco, gjorde oss en sväng till deras husbygge igår, nog ser det ut att vara mycket att göra, men det kommer att bli super bra då det är klart.
Vi var ju bjudna på middag igår, till Theresé svärföräldrar och dom hade även bjudit in Anders farmor och ett par av deras goda vänner. Det var trevligt, vi serverades god mat och gott sällskap. Jag, Nicco och Åke gick hem runt elva snåret, då var Nicco less (inte så konstigt kanske, som ensam 13 åring) och vi hade ju som tänkt kunna ta oss upp och komma oss iväg någon gång, så det blev lämpligt att gå då.
Imorgon, kan ni tänka er, så ska jag till Liljaskolan och visa upp the one and only…Wildcat, och se vad dom säger om att lacka om skuff och tak. Jag har pratat med en lärare där och dom var inte helt omöjliga. Hela bilen blir för stort projekt sa han, men det är ju skuffen och taket som är värst och jag tror inte att det kan bli sämre, än det redan är.
Och sen har jag tid hos tandläkaren, och vilken tur jag hade där då, för i måndags släppte lagningen dom gjorde för 4-5 månader sedan, bredvid framtänderna, så min glugg är tillbaka igen. Nu önskar jag er alla en fin dag!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten