Intrigerna tätnar

 

Jag sms:ade till Birgitta igår, vid lunchtid, och frågade om vi skulle gå på en promenad under koporten. Det tyckte hon var en utmärkt idé och vi gick inte bara genom en koport utan genom bägge. Det tog ungefär 55 minuter, fast då kan man räkna bort några minuter egentligen, för vi gick för långt och missade avfarten till den bortre koporten. Jag har själv, aldrig gått igenom den, men nu så… hittar nog även jag 🙂
Sedan bjöd jag på kaffe och Fred dök upp lagom till fikat. Vi satt och pratade någon timme så där. Birgitta berättade att hon köpt två väskor på tradera och då kunde jag inte låta bli att haja till, vet du vad jag har gjort då, sa jag. Jag köpte två väskor… på tradera igår jag, hur stor var sannolikheten för det då? Inte bara det, utan en av hennes väskor skickas hit från Kina, och hör och häpna, även en av mina, förmodligen samma säljare.
När dom gick tittade jag lite mer på svenska hjärtan och vad förvånad jag blev då jarl Borssén och Gunilla Åkesson gjorde entré, dom hade jag totalt glömt bort att dom var med.
Jarl som en tystlåten liten gubbe som gör allt vad frun hans ber om, och Gunilla Åkesson, värsta tanten, som styr och ställer, inte bara över hennes man utan i hela kvarteret. Intrigerna tätnar, med andra ord, och även fast jag inte tycker att serien nu, var en sådan hit som jag tyckte förut, så kan man inte låta bli att fundera på vad som ska hända härnäst.
Idag ska jag upp till mamma en sväng, sen vet jag inte vad mer som ska ske, jag tar det som det kommer, det brukar vara bäst så. Ha en fin tisdag, allihop!
 
Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Oj vad du har skrivit sedan sist jag var in till dig. Roligt att se vilka tankar och funderingar du har.
    Är rätt kul att se de där gamla serierna tycker jag fast man inte orkar se allt. Lite töntigt och med ett språk som är häftigt.

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2012-01-31 14:56)
    Njae, inte nödvändigtvis. Det finns två koportar härute på rödäng, som dom förr i tiden använde för att fösa kossorna igenom, för att slippa trafiken uppe på vännäsvägen, därav namnet, ko port. Nu är det gång och cykelvägar där istället, ingen kossa har jag sett…än 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.