Vi får se vad som händer

 

Nu är jag hemma igen… men inte Eloise. Hon skulle få lite lugnande och sedan ska hon röntgas, och gås igenom, in och ut. Veterinären tyckte att bägge hennes knän kändes instabila, så det kan bli aktuellt med operation, hon frågade om vi har en försäkring på katten, och ja, det har vi.
Sen håller hon på tappa ena tanden så den ska dras ut. Hon ser verkligen risig ut då man jämför henne och Enya. Enya som ser nyborstad ut, varje dag, som en dunboll med alla strån åt samma håll, medan Eloise påminner om en getabock, med den raggen hon har, lite tovig, mjäll och allmänt nedgången, men det blir ju så då man inte mår så bra. Nu hoppas vi väl på bättring. Jag ska hämta henne klockan ett, så får vi höra hur det blir. Då vet ni!
Enya, närmast kameran och Eloise därbak:
 

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2012-05-07 13:12)
    Ja och nu har vi ett dilemma, hon kan opereras, men hon kommer aldrig att bli bra. Veterinären sa att hon visste inte om hon skulle ha gjort det om det hade varit hennes katt. Frågan är hellre hur pass smärtfri dom kan få henne. Håller just nu på att ringa försäkringsbolaget… usch, jag vill inte!

  2. Marja Granqvist

    Men stackars Eloise… det är inte lätt att veta hur man ska förhålla sig när djur blir sjuka. Man vet ju inte hur pass mycket ont de har. Klappa henne från mig. Kram

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2012-05-07 22:14)
    Kommer att kännas konstigt om det nu blir så att vi tar bort henne, jag ska ringa försäkringsbolaget idag, och sen får vi se vad det blir, men man får ju försöka tänka på vad som är bäst, för hennes del.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten