Vi hann, men inte just nå mer…

 

Vi hann sätta ner buskarna men det var inte mer heller, innan störtregnet. Här är Oskar:
Och här är amerikanen:
Och här… är en planterare:
På stubben mellan tallarna har vi en snubbe som blickar ut över vår tomt:
och på den andra stubben… hm???
 
Jag var på blomsterlandet och köpte mer barkmull som hela planteringen skulle avslutas med och sedan var det bara att hålla sig inomhus.
Jag lurade Nicco och Rickard, då vi skulle till Rödåsel och satt inne i Buicken för att slippa bli blöt. Jag grävde fram det här bandet och frågade om dom visste hur bandspelaren sett ut som tog emot den där kassetten:
Dom såg mycket fundersamma ut, vred, vände och bände, och Nicco ifrågasatte hur bandet ens skulle kunna spelas, haahaa… nä det går ju inte, det var ju bara ett fodral:
Nu ska jag leta fram tre saker som går under temat gammal i dagens fototriss, får se vad jag kan tänkas hitta på. Önskar er alla en fin söndag!
 
Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2012-06-03 09:14)
    Kassettband har vi till förbannelse, nere i källaren, men inte med just ett sånt där fodral, vet inte ens jag om jag sett ett sånt förut 🙂

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Lisbet Olofsson (2012-06-04 09:55)
    Det var just fodralet som var så annorlunda, nu kommer jag dessutom ihåg att jag tänkt leta reda på bandet som satt i Buicken då vi köpte den av dig… tänkte att du säkert har goda minnen från det, ska se om jag hittar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten