Dum, dummare eller smart och klokare

 

Wheels på lördag… och cruising på kvällen för dom som känner sig hugade, jojomensan. Och nu står det,, på vk.se, att polisen tänker ingripa om man inte håller sig på mattan, eller rättare sagt i bilen.
Har kollat in kommentarerna och ibland kan man inte annat än skaka på huvudet, det finns dumt folk och det finns ännu dummare, tyvärr, och givetvis väldigt smarta och ännu klokare människor också. Nu har ju alla sin rätt till en åsikt, så det är inte för det, och man ska inte lägga ner så mycket energi på att bry sig om dom riktigt korkade kommentarerna/åsikterna, låt det stå för dom som skrivit dom.
Själv tycker jag inte att det är fel av polisen att ingripa, om folk hänger utanför bilarna, varför skulle det vara annars bara för att det är cruising? Olyckor händer och det kan gå riktigt illa. Sen kan dom väl ingripa på olika sätt, vart står det att dom ska slänga ner människorna från bilarna och skriva ut böter till dom? Det kan ju faktiskt vara så att dom först blir tillsagda och beroende på vilket sätt dom sedan bemöts med, så blir efterföljden olika.
Visst går trafiken genom stan fruktansvärt långsamt, och detta är ju säkert en av anledningarna till varför folk ställer sig upp, sedan tänker dom förmodligen inte på att det inte behöver gå speciellt fort, man glider fram, men ponera att ett barn springer ut framför bilen, chauffören tvärnitar och därbak står några stycken upp med händerna fulla av drickbara saker, vad tror ni händer? Inte så himla troligt att dom hinner tänka och parera inbromsningen och då är det bara att hoppas på att dom faller åt rätt håll.
Nå, jag tänker inte fördjupa mig mer i mina åsikter, däremot hoppas jag verkligen att det blir fint väder, en bra dag och en trevlig kväll, på lördagen. Jo, jag hoppas ju också, förstås, att molnen lättar till ikväll, det är ju Gammlia, och lite trevligare är det ju om man slipper att bli blöt då man är däruppe 🙂
Önskar er alla en trevlig onsdag!
Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Kom på att jag glömt svara på ett ässämäss :-O typiskt mig under senaste veckan.. har varit så jäkla off sen jag började jobba på häktet haha.. Har liksom inget LIV 😀 Men jag jobbar kl 15 på teg på fredag men innan dess kanske vi kan ses på kondis o ta oss en fika? Typ vid ett? 🙂 Så hinner vi surra ikapp lite i alla fall?

 2. Marja Granqvist

  Det var en ganska kul bild i vk i samband med den artikeln…jag tänker på han som satt med rumpan bar. De måste vara dragigt.:):)
  Jag kanske ska pallra mig ner till centrum på lördag kväll och se på cruisen.
  Ha en bra dag! Jag själv har snavat och fallit och slagit sönder både kameran och dyrglasögonen. Kram

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2012-06-27 13:29)
  Det tycker jag att du ska göra, vi passerar nog med Camaron och kanske, kanske… Buicken. Vad tråkigt att du slagit sönder glasögonen och kameran 🙁 Hur stackarn ska du då klara dig? Hoppas du hade försäkrat sakerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten