Så kan det gå!

Vi, jag och chefen skulle upp på centrum nu på förmiddagen, vi var först ute med hunden, gick hem och lämnade honom, jag gjorde ett svep inne i köket och då…

Blev det tvärnit! Min rem i jackan lindade sig ett varv runt kaveln hon har liggandes under mikron, och den högg tag i mig och tyckte att jag skulle stå kvar där.

Jaha du sa jag till chefen, som skrattade, då skulle du sett mig i morse också, då jag gick ut och satte på motorvärmaren, kommer in genom dörren, slår igen den och har då tänkt fortsätta gå, men samma sak igen, det blev tvärstopp, och denna gången berodde det på att skosnöret klämdes fast i dörren. Jojo, så kan det gå… eller stå stilla 🙂

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Anna H (2013-02-24 15:08)
  Det är ju inte första gången kan jag avslöja :)Har dragit runt en soffa på MIO, som också hakade fast i den där snodden, och skosnöret i dörren gjorde jag för en vecka sedan också, jag vet, jag är hopplös.

 2. Sofia Blomquist

  Mitt mest pinsamma tvärstopp skedde på gymnasiet när jag kom springandes sidledes från skåpen mot matsalen. Precis när jag ska gå in i korridoren där det sitter en massa teknikstuderande grabbar så trär jag upp knappgylfen på dörrhandtaget…

  Tvärstopp, ilröd och oj vad pinsamt. Fast bara en liten stund senare kunde jag garva åt det för det var inget annat att göra 🙂

  Tvärstopp händer alla någon gång 😀

  Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten