Ännu mer tur :)

Jag hade köpt grillkol på granngården i helgen… det blev dyrt tyckte stämman. Men jag reflekterade inte över det så mycket, eftersom jag även köpte en sak till Winstone, och den var inte prismärkt.

Nå, så skulle jag plocka bort lite skräp från börsen i förrgår och hittar kvittot där det står att jag köpt 10kg grillkol för 149:-, jojo, inte underligt att det blev dyrt då, dessutom tyckte jag att 10 kilo kändes häftigt med tanke på hur liten påsen var.

Gick ut och kollade och visst, det stämde inte alls, 5 kilo hade jag i påsen, men 10 hade jag betalat för. Så jag ringde dit och talade om vad dom gjort för fel, gick in dit idag, och sa att jag ville ha tillbaka lite pengar… och det fick jag också 🙂

Han sa nämligen att 10 kg kostar 149:- och dina 5 kilo som du köpte, kostar 49, så du får tillbaka 100:-, tror ni att jag opponerade mig… näpp.

Men jag kan ju inte låta bli att undra varför man överhuvdtaget ska köpa 10kg för 149:- om man kan ta 3, 5kgs påsar istället, och få 15kg istället, till samma kostnad som för 10???

2 kommentarer

  1. Tina

    HAHAHAHAHA!

    Det blir så där när allt är datoriserat, man ifrågasätter icke vad det står för belopp i displayen!

    Vi var några som var ute och för ett par veckor sedan. Det blev så att vi även beställde in mat, efter ett tag. Jag betalade rejält mycket för en entrecote och en flaska starköl. Mellan 300-400 kr. En i sällskapet betalade exakt 123 kr för samma förtäring o dryck. HAHA! Det är bara att lyda! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten