Det kan bara bli bättre

 

Jag hade ju laddat videon, tidigare i veckan, för att spela in Ola-Conny och Morgans starka resa. Tyckte det var konstigt då jag kom hem och videon fortfarande spelade in, det var ite så jag mindes att jag programmerat den.
Nå, Åke hade sett resan då den gick så jag skulle kika på den själv, för två dagar sedan, satte igång videon, och där vinkade Ola-Conny good bye och programmet var slut. Då förstod jag varför den fortfarande varit igång, jag hade ju naturligtvis glömt bort att ställa om klockan till sommartid…så klantigt.
Jaja, igår ställde jag om klockan och spelade in reprisen, så någon gång i helgen ska jag nog hinna se på den.
Det blev en kaffe med Helena igår, på Ålidhems centrum, väldigt trevligt och tiden bara flyger iväg då man sitter och pratar, kul att utbyta tankar och idéer, vi tycker nog ganska lika, i mycket, samtidigt som vi har väldigt olika bakgrund och därav kan man också lära sig nya saker. Ett är då genomgående, tycker jag, ju äldre vi blir, ju nöjdare är man, givetvis förutsatt att man mår bra i övrigt.
Och kanske, kanske, är det därför bastugänget, den delen som tillhör skaran som gått i pension, ofta säger: Vad glada vi är att vi inte behöver bry oss om sånt där, vi är så glada att vi är pensionärer!
Så då vet vi det också…det kan bara bli bättre 🙂 Och ja, kanske bäst att jag nu skriver att jag generaliserar en hel del då jag skriver det, men visst vore det toppen om det vore sant.
Gick in i matrummet igår kväll för att släcka lampan och det luktade så gott därinne, trä, precis som om vi lagt in nytt trägolv eller spikat panel, jag undrade vart lukten kom ifrån och fick plötsligt syn på körsbärsriset som jag hade som påskris, och naturligtvis är det, det som doftar så gott. Ha en fin lördag, allihop!
Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Tina

  Lyllo dig och alla de andra som tål goa dofter!!
  Det saknar jag! Du kan väl njuta en stund, för mig med1 🙂

  Blev ju ordentlig ”sjuk” efter att flyttat hit till avgasiga Umeå för några år sedan, fick rejäl astma och andra överkänsligheter…

  Man får som vara beredd mest för jämnan, igår kväll när jag jobbade ville min chef (och jag) 😉 på pubens festligheter. Då kom en annnan kollega in, jätteglad, känn, sa han, dofta!, och sträckte fram halsen!
  Huj, vad han stank! 😉
  Det var inget vidare, luktade o-kvalitet!

  Tur fick jag bara pirr i näsan och det gick över fort, så ingen attack av ”doftmigrän” men folk ska nog tänka på att om man tar lite mindre mängd, så doftar det nog lite trevligare… 🙂

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Tina (2013-04-13 12:32)
  jag förtår dig och är inte alls avundsjuk, brukar försöka komma ihåg att INTE ta något då jag träffar dig och använder i övrigt rätt så sparsamt, vet ju att det finns dom som verkar spilla på sig halva flaskan. Men det räcker förmodligen med en liten uns, om man nu inte tål en specifik doft.. tråkigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten