Vi har fått ett nytt hus

 
 

hej,

vi informera dig om att din slutavräkning betalat två gånger, och det är på grund av ett tekniskt fel.

När du bekräftar informationen på kortet, kommer vi att

återbetala till ditt konto < se nedan *.

 
Detta fina mejl fick jag nu på morgonen, jag vet att detta är fejk, och det gör nog många andra också då man ser stavningen och avsaknad av stor bokstav osv. Men så vet vi också att det finns dom som kanske inte ger sig tid att tänka på såna saker utan dom klickar på länken som följer med (som jag nu inte lade ut) och sedan har man förmodligen blivit hackad eller fått nåt virus.
Därför lägger jag ut detta, så ni vet, det finns fler företag än Swedbank som används för såna här saker. Dessutom stod det i ämnesraden: Fel bill…mm seriöst.
Igår fick vi ett nytt hus på gården, det är Winstones nya krypin som Nicco gjort på slöjden… jättefint, och stort tack till Janne på Hagaskolan, som gett sig tid att hjälpa henne och inte bara det, han körde hit delarna och monterade ihop det, igår.
Notera att det även sitter en blomlåda under fönstret (ska målas vit).
Nu återstår att få honom att gilla huset, vi får börja med att locka in honom med godsaker, kanske ställa in vattenskålen och sånt där, än så länge har han bara varit in en tvärsväng, men det kommer nog, det med. Där kan han ju nu få svalka och slippa en del ljud, då han blir trött.
Jag hade en inskolning på jobbet igår, så timmarna där gick lite fortare än dom brukar. Vi tog hunden och gick upp på centrum, mötte en pappa med två barn, pappan pekar på hunden och säger till barnen, näää, det där är ingen vovve… det är en katt! Han säger det ju givtevis för att retas lite med barnen eller för att se om dom har koll på dom olika djuren vi har.
När vi passerat säger jag till chefen, men… snälla, om det någon gång är någon som frågar vad hunden är för ras, kan inte du då svara: Det är ingen hund… det är en naken katt! Hahaa…jojo, det skulle allt låta det.
Önskar er alla en fin onsdag!
Maria Lundmark Hällsten