Cool effekt

Fick just skåda en cool effekt, jag har dammsugit, legat på mattan med klädvårdsborsten för att få bort det värsta hund och katthåren.

Färdig! Slår på den nyinköpta fläkten (det blev som varmt) och sätter mig tvärt i soffan för att få kyla ner lite. Då kommer Winstone och ställer sig mitt framför fläkten…HÄRLIGT, hundhår som virvlar runt och gör fina mönster i luften då solen lyser in på håret, cool effekt… sedan kommer Eloise och gör samma sak, tack för den, televerket!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2013-06-12 11:38)
    Och varför…varför måste dom ställa sig där… precis just då, var det bara för att, eller? By the way, ni vet vart vår brevlåda bor om ni är sugen på tårta. Sak bara ut med Winstone nu… lite tvärt, på en blöt promenad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten