Ofrivillig pimpning!!!

Jag var på fotvården med chefen igår och det vart snack om dessa fisk-spa som finns lite överallt. Hon som jobbade tyckte att man kanske skulle ha några såna där firrar hemma, för eget bruk, och sitta en liten stund varje morgon. Jag kontrade med att man istället kunde dressera en gädda, så räcker det ju med en fisk.

Problemet är att lära den att bara nafsa lite… inte gapa så stort eller vara glupsk, då kan det ryka en tå eller två.

När jag sedan kom hem, så tog jag av mig skorna (jag går nästan barfota hemma, året runt), går och bläddrar i posten, kommer in i köket, och sätter ner främre trampdynan i golvet och det gör rejält ont, jag lyfter ju automatiskt upp foten och sätter den igen på ett annat ställe och det blir samma smärta fast nu i hälen…???

Jag lyfter bort posten från mitt ansikte och tittar ner på golvet, jag begriper verkligen ingenting, där ligger det glittrande saker över hela köksgolvet, så får jag se vad det är, och jag vet vart dom kommer ifrån och vem som är den skyldige…ENYA!!!

Jag har nämligen köpt nitar, såna där med fem sylvassa piggar på undersidan.

Foto0557

Dessa har legat i en påse på mikron, och där låg dom då jag åkte på jobbet. Så har alltså det lilla monstret hoppat upp på bänken, rivit ner påsen, öppnat den och spritt ut varendaste liten nit, och säkert har bägge katterna roat sig kungligt med dom.

88 stycken skulle det vara och jag räknade ihop till 86… jobbigt. Fram med dammsugaren och dammsög i kök, hall, sovrum, och den yttre hallen, det slamrade till i snabeldraken en gång så jag gissar att där åkte en nit i, eller bägge två, men dom kan lika gärna ligga under spisen, det vet man ju hur det ser ut då katter leker med saker som glider efter golvet.

Det gjorde ont att få en nit i främre trampdynan och lika ont i hälen, jag var ju tvungen att bruka våld för att dra loss dom, tur att man ändå har lite skinn där och att piggarna inte var längre än dom är. Alternativet hade ju varit att ha dom kvar där… nytt mode…fast smärtsamt 🙂

Idag är det träff hos Tina, och sedan får jag kaffebesök på eftermiddagen, blir trevligt. Önskar er alla en fin onsdag, må solen lysa över era huvuden!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Snygga nitar. Varhade du planerat att ha dem? Inte unde fötterna kan jag förstå.:) Det måste ha gjort väldigt ont att trampa på en sådan, jag tycker att en brödsmula räcker.
  Ha en bra dag. Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag hade inga direkt planer, kan bli på nån jacka, byxa eller gardinfåll, vi får se, men absolut inte under fötterna, det var oskönt 🙂

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jojo… jag tror mig allt veta ändå, denna gången, vem som låg bakom nitattacken 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten