Det blev en snabbis!

En jobbardag till, sen tar jag helg…två dagar, det är jag värd 🙂

Jag var så utslut i lördags då jag kom hem att jag inte planerade någon middag till igår, och igår iddes jag inte ens tänka tanken på middag innan jag skulle hem, så det blev en snabbis in på Ica Hedlunda, där det införskaffades färska Texmex hamburgare och hamburgerbröd, resten hade jag hemma.

Men jag som alltid brukar kolla datum på bröd höjde på ögonbrynen då jag såg bäst före datumet på dom här:

002

Alltså är det verkligen så långt? Har dom inte skrivit en femma istället för en fyra… jag undrar jag. Visserligen brukar bröd kunna ha långt datum, men mig veterligen har jag aldrig hittat ett hamburgerbröd med den hållbarheten. Jaja, dom brukar då vara helt ok, just det där märket.

Åke köpte en blomkvast igår, fick jag höra…inte till mig dock, utan han gick bort på kalas hos Brälla, som råkade fylla år, jag hoppas jag fick vara med på dom blommorna då, och sen skriver jag ett Grattis på födelsedagen här, i efterskott 🙂

Bastu ikväll, och se, jag kom ihåg det, den här gången och jag kom till och med ihåg att köpa en vinstlott…ja, för det tar jag ju bara för givet att det är, vad annars, jag med min sedvanliga tur och med fingertoppskänsla att välja ut rätt lott, fast med triss brukar dom ju bara ge en 1 lott, man väljer inte själv, så ingen vinst= reklamation.

Hoppas ni får en bra dag, allihop, det tänker jag satsa på!

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten