Det hade ingen betydelse…

Det spelade ingen roll, vad jag sa till Winstone igår…att man går inte ut när det är sånt där väder, jösses, vad ska du ut och göra, frågade jag honom, men fick inget annat svar annat än glada skutt och snurrande runt- runt på golvet i ivern att komma sig ut.

Ja huvva, inte trevligt då man knappt kan hålla i ett paraply heller, utan man får gå och parera vindbyarna och dom stora regndropparna. Brunnarna höll ju inte undan heller utan man skulle passera både Siljan och Botten havet, samt Lake Superior och några små sjöar, bara för att ta sig på andra sidan vägen.

Och givetvis med den utgången att man då man är som längst bort, hemifrån, har så dyngsura skor och kalla fötter att man önskat sig till Söderhavet, eller nåt sånt. Nåja, det ser ju aningens bättre ut idag…ehhh, kanske. Eller vad tror du…Winstone?

Foto1025 Foto1026 Foto1027 Foto1028

Jag och Jordbroungen…Tina, åkte på Coop igår, och jag införskaffade flatpalt, den är ju så god, och fläskfri dessutom:

002

Eller hm…vad är nu detta?

004

En utvändig fläskbit, kan den ligga där bara för att provocera eller? Jaja, den var lätt att plocka bort och annat fläsk stektes till palten, knaperstekt och salt, ni vet, det är grejer det.

012

Hoppas på en bra dag, för er allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Maggan

  Hej Maria
  Vad roligt ditt inlägg var om Winstone som blir så glad när kopplet kommer fram. Vi har en hundtjej som har dubbelt så mycket päls som han har och hon har absolut inget ”hov” om att matte inte gillar vatten och storm.
  Hon är alltid lika glad oavsett regn, snöstorm eller -25grader.
  Dags att ta fram gummistövlarna!
  Skön höst till er.///Maggan

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hahaa…ja det är kanske därför det kallas just hundväder 😀 Däremot gillar han inte mörker, han vill inte gå så långt på kvällarna, utan kan tvärnita och vägra gå längre, då är det bara att sno om hemåt igen. Tur att mörkret inte är så länge, häruppe, snart vänder det ju igen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten