Jag testade…

Tina ringde igår och plötsligt kom vi in på köttbullar, något jag gjort 2 gånger. Nu kunde det ha varit dom 2 gångerna då man säger första och sista, men nä, jag har rullat dom två gånger och vi fick äta köttfärssås dom två gångerna.

Men så berättade hon om hennes mammas recept och hur enkelt det var, och plötsligt kände jag mig sugen på att testa:

008 015

Och kolla, dom höll ihop, så fantastiskt, och eftersom nu Tina var en av alla Jordbroungar, kan man väl kalla dessa för Jordbrobullar, eller? 😀 Tyvärr gjorde jag dom på blandfärs, i ren snåla, dom hade ett billigt paket på Ica, så det slank ner i korgen, men nu vet jag att jag kommer att göra fler köttbullar i framtiden och då kommer det att experimenteras lite med kryddor och sånt, tack Tina!

Sedan gjorde jag i ordning en gryta med fläskytterfilé som blir kvällens middag och tadaa…

016

En Rocky Road kladdkaka, den borde inte vara att leka med, kan hända att den kommer fram på bordet efter att tomten hälsat på…igen 😀

010 011 012

Önskar er alla en fin och stillsam lördag!

 

 

Maria Lundmark Hällsten