Surt, sa räven…och jag

Jag ringde till avdelningen, som i sin tur pratade med kirurgen som hälsade att narkosen inte vill söva någon som är förkyld. Har säkert med att göra med att man kan bli trång i halsen och hosta är något dom inte vill att man ska göra. Jag har torrhosta som känns ganska rejält nu, och är tät i näsan.

Så operationen är inställd…eller rättare sagt, den blir framflyttad, och nu hoppas jag att jag har turen att ändå kunna få komma in innan midsommar. Fast det kan vara snävt om tid, men hoppas kan man alltid.

Och visst är det surt, då man är förberedd, packad och klar, men jag ser det ändå från den ljusa sidan, dom vill att allt ska gå enligt planerna, och en förkylning kan ställa till det, om det ska oturas. Och jag är glad att jag ringde dit för att dubbelchecka, hade varit ännu värre om man kommit dit, kört 12,5 mil, för att bli hemskickad igen. Så då vet ni…jag kommer förmodligen att äta tårta, på min födelsedag, om än, högst oplanerat och lätt motvilligt 😀

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Men vilken otur du har! Hoppas du inte behöver vänta länge på nästa chans. Men man kan förstå att narkosen inte vill söva en som hostar, för hostreflexen är ju inget någon kan förhindra.
  Kram!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nej, det blev en besvikelse, men jag förstår ju att det är för mitt eget bästa 😀 Och jag får ladda för ny tid. Känner mig inte så kurant längre, har till och med sovit en stund (inte likt mig). //Kram

 2. Helena Nilsson Springare

  Men shit.. jädra otur! 🙁 men.. någon mening med det hela är det ju antagligen! Ödet vill skjuta på det hela så du får luta dig tillbaks och invänta nästa tillfälle! Och så får vi ta en dejt snart igen 🙂

  Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag tänker lite som du, sen är det ju inget jag kan rå över, shit happens 😀 Kanske var meningen att vi skulle hinna ses en gång till innan semestern 😀 //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten