5/10…det är mycket nu

Jag och Åke firar idag 10 års bröllopsdag, och 10 år är tenn. Fast jag har inte hittat nåt som skulle kunna passa Åke, i tenn, hm…

Nå, mina svärföräldrar skulle idag ha firat sina födelsedagar, om dom funnits kvar i livet. Elsie född 1928 och Nicke 1926. Jag har varit och köpt en ljung som vi ska sätta på deras grav ikväll. Och så här såg dom ut, på sin bröllopsdag:

010

Inget bröllopsfoto på jag o Åke, vet inte vart dom ligger, men en rätt så nytagen bild från i år, kan jag erbjuda, blev dock osäker på fotografen, kan vara min kusin Anna Näslund eller hennes man, Ingvar Näslund:

11655494_10204430839358053_1479944064_nSå kanske man kan få nåt extra gott till kvällen, istället för den där knäckemackan…ja vi får se vad jag kan hitta på. Nu ska jag strax iväg till vårdcentralen.

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Grattis på bröllopsdagen! Fint kort på er två!
    Du låter riktigt pigg i dag. Du är en riktig kämpe, många andra i din situation skulle tycka vääldigt synd om sig själva. Fortsätt att ta väl hand om dig. Tålamod, tålamod! Kramar! 🙂

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Fast om man gör det, tycker synd om sig själv, så tror jag att man läker långsammare. På nåt sätt har jag ändå, trots allt, bara känt att det skulle gå bra, och pepparpeppar, än så länge ser det ljust ut 😀 Tack Marja, jo, lite tålamod får man nog också ha. //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten