Mm, så kan jag skriva…

Nä, inte ett ljud… än, från umenet jag ringde T3 igår, eftersom man uppenbarligen inte, kan kontakta umenet på annat sätt. Jag var lätt irriterad för nu är det ju helg igen, och det är väl märkvärdigt att dom kan ringa dagen efter och vara på plats om fem minuter. Precis som om folk inte jobbar…

Dom går hem 16, mm, det borde rimligtvis betyda att 90% av alla som behöver hjälp och är i arbetsverksam ålder, måste ta ut en semesterdag, vilket kan bli knepigt, eftersom  dom inte heller kan säga dag eller tid då dom kan komma.

Undrar nu vem som ska betala all surf som går på min mobil, som jag får betala på grund av detta, samt  Niccos surf och alla dagar vi varit utan nät men ändå får betala för det?

Nu skulle jag inte alls bli förvånad om dom ringer och vill komma idag, för att vi inte är hemma.

Jag tänkte inte skriva nåt om Trumps seger men jag kan inte låta bli att reflektera över andra människors reaktioner. Dom som inte ville ha honom som president, antingen gråter eller ber om nåd, dom vill att Trump ska visa ödmjukhet och några vill ändå försöka vara hoppfulla.

Än har jag inte läst en enda Trump anhängare som bara varit allmänt glad och lycklig, nej, kommentarer haglar med hånfulla uttalanden. HAHA… fy fanns vad bra, han vann, nu får ni sitta där och grina era f-ttor, typ.  Varför finns det inget mellanläge? Det är alltid svart eller vitt, antingen eller, inga  grå zoner här inte. Fjantigt och omoget, sorry to say!

Hat föder hat, det vet vi ju redan. Blir det inte väldigt svårt att samarbeta om det inte finns en medelväg? Grupperingar kommer aldrig att upphöra, om detta fortsätter att vara som det varit.

Jag kan inte heller sluta fundera över hur världen skulle se ut om alla säger som Trump sa, då det gäller miljön, ”jag skriver inte under på nåt… Jag skiter i det”.  Säger han det om miljön, så säger han antagligen så, om mycket annat. Mycket moget!

Med det sagt så avrundar jag detta inlägg och önskar er allihop en trevlig fredag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. tina

  Mycket bra skrivet, av dig! Undrar nu vad som ska ske…Jag är mig själv närmast och vill ha världsfred och att euron ska sluta att vara så hög. Jag betalar huslånet i euro! Än så länge…

  Vi var på en annan bank här i Spania, i går. Där skulle vi få låna i svenska kronor.
  Nu har man ju hört att den ska stärkas…i typ tio års tid…Kan du förutså något om det?

  Vi fick även höra att den spanska bank vi har nu, betett sig olagligt, när vi tog lån för drygt tre år, sedan! Rafflande! Det satte ett räntegolv på lånet. Icke tillåtet.

  Vi skrattade gott, på vägen hem igår, nu har vi mycket att stå i och antagligen blir det ett bankbyte, här. Synd att det ska vara så dyrt att utföra. Det är stenålderstid här med dyra notariekontor. Så många avgifter det kommer att bli. Kan jag skylla allt på D Trumpen? 😉

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jaja, det är klart att du kan skylla på honom, han är minst, en av två stycken, idag levande människor, som kan vara, roten till allt ont i hela världen 😀 När det gäller ekonomi, så kan jag ingenting om det, inte heller sia om den, vi tar det som det kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten