Ringar pĂ„ vattnet 💩

SĂ„ kom lamporna jag bestĂ€llt frĂ„n Tyskland. Kul att det Ă€r frĂ„n Konstsmide, Gnosjö och det stĂ„r pĂ„ svenska. Men dom finns alltsĂ„ inte att köpa frĂ„n Sverige đŸ€”

Fick 3 mejl efter varandra, att dom inte kunde leverera till vÄrt hus. Vilket var konstigt, men men. Och i det andra, stod det att jag kunde hÀmta ut det hÀr

Mm, dom hade inge koll alls, vart jag skulle hĂ€mta det, haha…

NÄja, det var dÄ detsamma, jag hade noterat att det var pÄ Preem. Lamporna passade och nu lyser den

Fick ovÀntat besök igÄr. Min gamla lÀrare frÄn Mariehemsskolan, Svante. SÄ otippat, men trevligt. Det var han jag skrev ett brev till, ifjol, och han ringde dÄ upp mig och vi pratade ett tag.

Och nu tog han tillfÀllet i akt, dÄ han var hÀr i nÀrheten. Vi stod ute och surrade en stund och han sa Àn en gÄng, att han tyckte det var sÄ roligt att han fÄtt det dÀr brevet.

Jag tÀnker nu, dÄ jag skriver detta, att dÀr ser man, att Àven det minsta man gör för nÄn annan, kan sprida sig som ringar pÄ vattnet. Och om alla gjorde det dÀr lilla, som egentligen inte kostar nÄnting, förutom möjligtvis, lite tid frÄn din dag. I slutÀndan, kan betyda enormt mycket för den som fÄr ta emot det.

En fin dag, idag med, fast lite krispigare Ă€n igĂ„r. Snön dröjer, men som jag skrivit förut, för mig gör det detsamma. Vi har ljus och lampor i huset. En av JĂ€rlĂ„saborna, nĂ€mligen TheresĂ©, fick uppleva ljuset 22.30 i lördags. 🌠

DÄ den dÀr rymdstenen, boliden, damp ner i backen. Hemma hos dom sÄ var det inte bara en ljuseffekt, utan Àven muller, buller och dÄn. Theresé trodde att det Äskade.

Hoppas pÄ en fin tisdag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Anders

    Var lite nervös för att rekommendera dig sÄ dyra lampor ifall det inte skulle fungera bra, men lampan ser riktigt bra ut pÄ bild i alla fall. Kul att LED-lamporna passade i armaturen trots allt!

    • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

      SjĂ€lva lampan Ă€r ungefĂ€r 1cm kortare, men det spelar dĂ„ ingen roll, den lyser ju 😁 Och om det Ă€r som dom sa pĂ„ Elon, sĂ„ finns dom inte att bestĂ€lla i Sverige. SĂ„ bra att jag fick tipset av dig 😀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten