IgĂ„r var en annan dag 😜

Jag agerade chaufför igÄr. Onsdagens Gammlia 2.1, blev ju inte alls som planerat sÄ jag lovade att hon skulle fÄ cruisa en annan dag. IgÄr var en annan dag, och jag visste av en kille till som var jÀtte sugen pÄ en ÄkfÀrd. SÄ han och hans brorsa, fick haka pÄ.

Helena Springare fotade… dĂ„ vi kom…


Och dÄ vi for.


Vi gjorde ett depĂ„stopp och köpte glass, sedan ett litet varv i omgivningarna. Bastian var tydligen nöjd đŸ€©

Och jag personligen, tycker han ser ascool ut i sin hatt, sÄ de sÄ.

Han bestÀmde att han skulle köpa en Camaro sedan, och vi skulle allihop fÄ Äka med. Det var inte illa, det ser vi fram emot.


Sen hÀmtade vi upp Sallys kompis, Diana. Jag körde in mot trottoarkanten utanför Charlies, dÀr vi skulle plocka upp henne. Ser i ögonvrÄn, att en man, kommer ut med förklÀde pÄ sig och jag förstÄr att han jobbar dÀr eller Àr Àgaren. Han sÀger nÄt till Sally, och jag tror först, att han inte tycker att vi ska stÄ dÀr.

Jag böjer mig fram och undrar vad han vill. Jo…han tycker ju bilen Ă€r jĂ€tte snygg och han vill veta Ă„rsmodell, och lite sĂ„nt. DĂ„ vi Ă„ker dĂ€rifrĂ„n, sĂ€ger Sally att han kommer fram till henne, och sĂ€ger, frĂ„ga din mamma, vad hon ska ha för bilen, jag vill köpa den.

Sally fnissar dĂ„ hon berĂ€ttar detta och sĂ€ger, nÀÀ, jag sa inte att du inte var min mamma. Jag tĂ€nkte att du skulle fĂ„ kĂ€nna dig ung…en stund. HAHA… Barna di barna, vĂ€rre Ă€n smĂ„onga.

Inför uppdraget sÄ tvÀr tvÀttade jag av bilen, inte utan ÄskÄdare, minsann, haha.

Bobby och Theresé har ju bott i bussen, och kompostgaller ser han som ett hinder. Det Àr bra, han Àr inte rymningsbenÀgen, sÄ det har gÄtt bra med detta.

I övrigt finns inte sĂ„ mycket att förtĂ€lja, dagarna gĂ„r fast…till skillnad frĂ„n mĂ„nga, som snart gĂ„r pĂ„ sina sista semesterveckor, sĂ„ pĂ„börjar vi, vĂ„ran 4 veckors semester, typ nu. Wohoo!!!


Ha en fin lördag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Ja nu Ă€r det bara camaro som gĂ€ller för hela slanten 😄
    Bilderna vill han att vi ska skicka till alla vi kÀnner och det googlas pÄ camaros för fullt.
    SĂ„ kul för honom ❀ ha det sĂ„ fint i MalĂ„ nu sĂ„ ses Ă„ hörs vi! Kram

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten