Vet han ens sjĂ€lv.. đŸ€”đŸ€­đŸ˜…

Trodde att nĂ„gon skulle ifrĂ„gasĂ€tta min beskrivning av Åkes hand, igĂ„r. Den var det enda i inlĂ€gget som var ett aprilskĂ€mt, haha. JodĂ„ han fick en liten knöl dĂ€r han satt fast i fordonet, men inte i den storleken.

ApropĂ„ fordon sĂ„ har han införskaffat Ă€nnu ett objekt som ingen riktigt vet, vad han ska den till. Är inte sĂ„ sĂ€ker pĂ„ att han sjĂ€lv vet det…Ă€n.


Kaffedejtade min kusin Anna igĂ„r. Dom bor ju pĂ„ toppen av BĂ„gen huset. PĂ„ vĂ€g dit blev jag Ă„terigen pĂ„mind om det hĂ€r med bilder, before and after. Jösses vad dum man kan vara. HĂ€r blir det dĂ„ en bild ”mitt i smeten”, sĂ„ fĂ„r det sedan bli en, ”nu Ă€r det”, klart bild.


Jag rengjorde fÄgelmataren och fyllde upp med goŽmaten, och nu Àr smÄfÄglarna hÀr. Syns inte till sÄ ofta dÄ skator och kajor tar det mesta av det andra, vi sÀtter ut.


Glömde att skriva igĂ„r, att Rökstugan BBQ, numer ska ha AW varannan fredag, med öppettider frĂ„n 16 till sent… ni vet vĂ€l att dom har rĂ€ttigheter ocksĂ„…vavavava…

Dom premiĂ€rkörde igĂ„r. Och jag vet, in facto, att dom har nĂ„t eget pĂ„ gĂ„ng, som man kanske fĂ„r ge sig pĂ„ att testa. NĂ„t ni fĂ„r hĂ„lla utkik efter…

Till middagen testade jag att göra en egen version pÄ nÄgot jag sett pÄ TikTok.
Delade 2 paprikor, som penslades med olivolja. In i ugnen pÄ 200 grader i 10 minuter.


Gjorde TacofÀrs pÄ 500 gram nötfÀrs, rörde ner 3 msk hot Taco sÄs och en liten burk majs.


Ut med paprikorna, la ner lite cheddarost och Taco ost i botten och in i ugnen igen, 5 minuter. Sedan fylldes paprikan med salladsblad fÀrsen, rÄlök, gurka och toppade med grÀddfil kryddad med dippmix.


JĂ€ttegott, och enkelt. Ja, Winstone fick smaka…gurka och ett salladsblad. Inte helt nöjd men…

Ha en fin lördag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten