Monument över… framtiden đŸ€”

Theresé fotade och skickade den hÀr bilden tagen i nÀrheten av hennes jobb inne i Uppsala. Den var vÀl inte alls dum. Om hunden bara kÀnner sig trygg överlag, sÄ mÄ ju detta vara kanon.


Även om jag för egen del, inte riktigt fattat varför man ens mĂ„ste ta med hunden pĂ„ affĂ€ren. Men det kanske jag tycker för att vi har sĂ„ nĂ€ra sjĂ€lv, och för att Winstone, inte alls vill bli lĂ€mnad utanför nĂ„n butik. SĂ„ det har aldrig varit ett option.


LÀste en efterlysning i UmeÄ Tipsgrupp, för ett tag sedan, kan ha varit i mars nÄn gÄng. DÄ nÄgon noterat en ensam, frysande liten hund utanför vÄrt Ica NÀra. Den satt kvar sÄpass att den som gjorde efterlysningen tog med sig vovven hem.

Det visade sig att den som tog med hunden dit, hade glömt, att den hade hunden med sig đŸ˜Č

Var pÄ mammografi förra tisdagen, och svar, damp ner i fredags. Det var verkligen snabba puckar. Precis vad jag tror att dom flesta vill ha. Varför gÄ runt och vÀnta och kanske vara orolig.


Nej, det trodde jag nu inte heller, att jag hade. Fast man ska inte vara dum och hoppa över detta, Àven om man kÀnner sig sÀker. Man kan missa saker som sedan kan fÄ ödesdigra konsekvenser. Det Àr alltid fina linjer mellan det mesta.

Jag VET att jag absolut inte Ă€r ensam om att ramla över dessa, gröna saker, stĂ„endes som övergivna, farkoster, som ett monument över framtiden…


Hur gĂ„r detta till egentligen? Hyr man och sedan fĂ„r man lĂ€mna dom dĂ„ strömmen tar slut? Är dom stulna och lĂ€mnade? Blev man less? Ramlade nĂ„gon av? NÄÄÄ, jag vet, det dĂ€r görs enbart för att man ska ha nĂ„t att frĂ„ga om, eller hur đŸ€Ł

NÄt mer som vÀckte frÄgor, var denna inplastade efterlysning som jag hittade pÄ golvet, i garaget dÄ jag kom till jobbet igÄr.


Ska jag bli orolig, var detta han som mördade Laura Palmer? Är han inte lite lik, en av dom som faktiskt parkerar sin bil dĂ€rinne? ARGHHH… đŸ˜±

Tur att jag Ă€r ledig idag dĂ„, puh. Önskar er alla en fin mĂ„ndag!

Maria Lundmark HĂ€llsten