Är han elak eller kan skenet bedra đŸ€”

MĂ„ste göra en reset pĂ„ hjĂ€rnan och starta om frĂ„n början, tror jag. Vaknade samma tid i natt, som igĂ„r, strax innan 4. Nu somnade jag dock om, vilket var tacksamt 😮

IgÄr var det krispigt och kallt ute pÄ morgonprommis med Winstone. HÀr hade det knappt börjat snöa.


Vi kommer in pÄ gÄrden och jag hajar till. I ögonvrÄn ser jag en annorlunda fÀrgsÀttning pÄ en duva. Jag fotade den sedan genom fönstret. Tyckte den sÄg lite cool ut, hehe.


Tydligen Àr det inte sÄ ovanligt med andra fÀrger pÄ duvor. Fast jag har nog aldrig sett en sÄn hÀr. Inte Jan A heller. Hittade inte en liknande dÄ jag googlade, dÀremot med mest vitt pÄ kroppen. Som jag förstod det, sÄ beror det pÄ ett pigment fel.

Skickade ett kattklipp frÄn TikTok, till Nicco igÄr. LÀngst upp i trappan sitter Merlin, ragdoll, en katt som ser vÀldigt elak ut, minst sagt. Om han Àr det, ska vara osagt, men han ser för hÀrlig ut.


Vi pratade igĂ„r kvĂ€ll och samtalet föll in pĂ„ katter. Hon sitter ju i lĂ€genheten med hennes Sambo. Han Ă€r vĂ€l inte elak, men pĂ„hittig. Sen Ă€r han lite överallt, och pĂ„ lite fler platser Ă€n sĂ„. JĂ€tte intresserad av att tippa ut vattenskĂ„lar, samt att lĂ€gga ner saker i skĂ„larna. Ibland faller han ner i dom ocksĂ„…


Jag föreslog att jag skulle sy en cape till honom. Fast han Àr ju inte elak, sÄ jag kom pÄ en bÀttre liknelse. Stuntmannen Evel Knievel. Den dÀr vÄghalsiga killen som hoppade över hus och annat, med sin Mc. Han hade ju en cape, han med.

Nicco var snabb att googla och skickade sedan en specialbild, pĂ„ Sambo, hahaa…


Theresé, skickade en annan bild till mig, nu pÄ morgonen. Tips pÄ vad man kan göra med sÄna dÀr pysselögon som finns att köpa lite överallt, haha.


Idag lutar det Ă„t fika tajm med en kvinna jag kĂ€nner. Sen fĂ„r vi se vad dagen bjuder pĂ„. Ledig Ă€r jag i alla fall, och det kĂ€nns helt ok, mĂ„ste jag villigt erkĂ€nna 😁 Hoppas pĂ„ en fin torsdag, för er allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten