InlĂ€gg med en cliffhanger đŸ„¶đŸ˜±

Nicco hĂ€mtade igen sin Sambo lagom till eftermiddags kaffet. Han lĂ„g och slappade i soffan, förmodligen i nĂ„n, mitt emellan sömn och vakenhet. Det tog nĂ€mligen ett tag innan han fattade att det var Nicco som satt pĂ„ golvet. Eller sĂ„ Ă€r han bara en slow thinker 😅


Nu Àr det mÄnga som börjar tÀnka pÄ pepparkaksbak. SjÀlv blev jag pÄmind om baket för 4 Är sedan, dÄ jag lÀste ett gammalt blogginlÀgg. Och jag citerar:

”GĂ„rdagen föranledde ett litet pepparkaksbak. Jag höll lĂ€nge i denna form och undrade vad det kunde vara för bilmĂ€rkeInte nog med att man fick fundera, vem har gjort en sÄn fruktansvÀrt, fuuul bil, hur hade jag ens kunnat köpa den?
NÄ, till slut kom jag pÄ det:

Jag höll ju formen Ă„t fel hĂ„ll 😀 ” Slutcitat

Vet inte om jag ens ska baka pepparkakor i Är, vi fÄr se. Tjuvstartade i alla fall, lite lÀtt med att sÀtta upp dom gardiner jag ska ha i matrummet i jul. Inte nödvÀndigtvis jul som i jul med tomtar och alver, utan mera, enkelt rött eller med rött i.


Sovrummet fick ocksÄ nya gardiner. Dom köpte jag dit upp, pÄ den tiden Nicco bodde dÀr. Inte rött i dom, men snöflingor, i alla fall.


BestÀllde Àven en stjÀrna frÄn Plantagen, som jag ska Äka och hÀmta pÄ en stund. Ser ut sÄ hÀr och jag hade turen att fÄ den för halva priset.


I övrigt Àr jag bara ledig pÄ torsdag, nu i veckan, sÄ för att ha lite julkÀnsla innan första advent (jag jobbar ju Àven dÄ) sÄ tar jag lite i taget. Jag noterade nÄt nere i kÀllaren igÄr kvÀll, dÀrinne dÀr vi har julsakerna, rosa rummet, ni vet. Tror inte att jag lÀmnat den hÀr hÀstvagnen pÄ golvet


En tanke slog mig, men… det kan vĂ€l Ă€ndĂ„ inte stĂ€mma…đŸ€”Â  Fultomtarna har vĂ€l Ă€ndĂ„ gjort sitt, för all framtid, eller… đŸ„¶

*HĂ€r hörs nu introt frĂ„n Hajen 🩈, i bakgrunden*

Vilken cliffhanger!! Hoppas pÄ en fin mÄndag, för er alla!

Maria Lundmark HĂ€llsten