Its a sign, skrev Nicco och skickade en bild 😬

Its a sign, skrev Nicco pÄ messenger och skickade en bild pÄ hennes Sambo.


Hahaa, jag tillÄter mig att asgarva. JA, jag tror att hon kan vara nÄgot pÄ spÄren dÀr.


Kolla vilket sign, jag fick frÄn KvÀllspasset i P4 igÄr dÄ.


Dom efterlyste den roligaste eller bĂ€sta bilden man hade i mobilen, frĂ„n mars mĂ„nad. Jag hade ju Winstone bredvid snabeldraken, angĂ„ende Dammsugarensdag/Punschrullens. Och den gick hem….kul!!


Ni vet min, skelettlampa, utan glödlampa. Den kanske inte lĂ€ngre Ă€r helt körd. Efter en del mejlande fram och tillbaka, sĂ„ fick jag veta, att glödlampan skulle följt med i leveransen. Inbakad i frigoliten 🙃

Jag skrev, dĂ„ jag fick veta det, att dĂ„ Ă€r det ju inte sĂ„ mycket jag kan göra Ă„t saken. Jag hade redan sorterat bort frigoliten och Åke hade till och med Ă„kt med ett lass till Ă„tervinningen. Dessutom, la jag till, att jag inte ens visste, att glödlampan skulle ingĂ„. SĂ„ felet eller misstaget, ligger ju absolut pĂ„ mig.

Idag fick jag detta i inkorgen.


Vad roligt att fÄ uppleva, att Àven om man inte sitter i samma land, och egentligen, kunde ge tusan i andras problem, sÄ engagerar man sig och Àr sÄpass serviceminded att man löser problemet ÀndÄ. Jag Àr mycket tacksam för det, och det har dom fÄtt veta ocksÄ, tro inget annat.

Men vad ska vi tro om detta?


Jo vi tror och hoppas att det ska komma ett litet trĂ€d som heter HĂ€stkastanj. Nöten har redan gĂ„tt igenom proceduren med frysen och sedan nĂ„gra kylskĂ„psveckor för att Ă€ntligen fĂ„ hamna i jorden. Nu ska jag bara komma ihĂ„g att det dĂ€r Ă€r trĂ€det, och det hĂ€r Ă€r…tadaa, fröer jag fick av Nicco, som hon köpte pĂ„ Gran Canaria. Ska bli nĂ„gra fina blommor.


NÀr jag ÀndÄ hade framme jordpÄsen sÄ tog jag upp pelargonerna jag haft i tvÀttstugan i vinter. Och dom fick ny jord sÄ fÄr vi se om dom överlever. I tvÀttstugan har dom inte haft en mörk vinter, dÀremot kyligare omgivning. Jag trodde aldrig att dom skulle överleva, men sÄ plötsligt, började den fÄ blad. SÄÄÄ, vi fÄr se. Den Större av dom fÄr stÄ pÄ övervÄningen, dÀr Àr det kallare dÄ jag dragit ner pÄ elementen, och den andra fÄr stÄ i köksfönstret hÀrnere, tills vidare.


Ha en fin torsdag allesammans! Och ps, Grattis till min vÀninna Ulla i Göteborg, jag rÄkar ju veta att hon fyller Är idag. Hipp Hipp, HURRA!!

Maria Lundmark HĂ€llsten