Fulaste takflĂ€kten ever đŸ˜¶đŸ˜…

Börjar med att dementera fjĂ€rilen Nicco filmade i förrgĂ„r, det var inte en BjörkmĂ€tare, eller jo, fast den heter vitbandad björkfĂ€ltmĂ€tare. Och ser annorlunda ut i teckningen. Den hĂ€r var lite finare (men tro inte att dom inte kan hugga dig i nacken för det, skenet kan nĂ€mligen bedra) đŸ§›â€â™‚ïž


Nu har Åke pĂ„börjat upphĂ€ngningen av brĂ€dorna till staketet. Jag tror att det kommer att bli jĂ€ttebra. Jag Ă„ngrar inte heller valet av fĂ€rg, eller kanske ofĂ€rg, Ă€r en bĂ€ttre benĂ€mningen. Gillar ocksĂ„ att det bryter av med svart. Men Ă„terigen, jag kommer ALDRIG mer att hitta pĂ„ att det ska mĂ„las balkskor 😝


Har ni sett att Pucko utökat sitt sortiment. Den hÀr kom med i min smakbox.


Inget för mig dock. I mitt tycke ska en pudding inte vara rinnig, och den fÄr gÀrna smaka mer choklad och mindre socker. Men dÄ Àr jag inte heller ett stort fan av Pucko överhuvudtaget. Den dÀr kan nog falla mÄnga i smaken.

Gjorde oss en macka att ta med upp pÄ Gammlia. Har ni sett vad mamma Scan hittat pÄ för pÄlÀgg.


Ja jösses, why not? Lite smidigare att fÄ pÄ mackan Àn runda bollar, ursÀkta bullar med kött, om jag ska vara korrekt. Dom hÀr kan man ju bara lÀgga pÄ och dom ligger still.

Kaos i stan, pĂ„ vĂ€gen till Gammlia. AvstĂ€ngda körfĂ€lt, studenten, och ”Ă„kahemefterjobbet” tid. Fast vi tog oss dit och fick till och med vĂ„r vanliga plats att stĂ„ pĂ„. Nu var det bĂ„de rullande och stĂ„ende biltrĂ€ff, sĂ„ mĂ„nga försvann efter 18 strecket. Men superhĂ€rligt vĂ€der och inte alls fel stĂ€lle att sitta pĂ„.


Vi har Ànnu inte ersatt vÄr flÀkt i sovrumstaket. FÄr se hur lÄngt vi klarar oss. Jag har inte sett nÄn Àn, som jag tycker ser bra ut. Men kolla vad jag sÄg i Facbook flödet och jag var tvungen att skrolla upp igen. Trodde nÀmligen att jag sett vÀrldens fulaste takflÀkt, men jag sÄg fel, haha.


I övrigt, pÄ VÀsterslÀttsfronten, intet nytt. SÄ jag önskar er alla en fin torsdag!

Maria Lundmark HĂ€llsten