Bilar 🚘🚗 FĂ„glar đŸŠœđŸŠ€ och allt runt omkring

Åkte ut till Klabböle igĂ„r. VĂ€dret var vĂ€l inte jĂ€tte inbjudande, men det hade ju kunnat vara vĂ€rre. Vi var inte ensamma dĂ€r borta, minsann.

Kenneth (alias) Fjuppe, kom och satt sig vid bordet dĂ€r vi intog lite kaffe och fikabröd. Det blev prat om Camaron, och jag pĂ„minde Åke om vad Fjuppe sagt vid ett tidigare tillfĂ€lle under sommaren. Ett enkelt sĂ€tt att kolla om vakuumklockan funkar som den ska. SĂ„ det la jag till. ”the to do list” nĂ€r vi kom hem.

Körde över Sörfors/BrÀnnland hem, enbart för att det kÀnns bÀttre att köra en rundsvÀng, Àn en svÀng dit, och samma vÀg tillbaka. In i garaget med bilen, sjÀlv gick vi in och Ät lunch, medan bilen kallnade lite.

Hoppade ner i garagekÀllaren och pÄbörjade operation rengöring, för att eventuellt lokalisera lÀckage av vÀxellÄdsolja.

Och Elisabeths tips, lönade sig. Jag rengjorde vajern till hastighetsmĂ€taren, som gĂ„r in i struten som sitter bakom lĂ„dan. DĂ€r dröjde det inte lĂ€nge förrĂ€n man kunde se att det kom en droppe rullande. SĂ„, hĂ€r Ă€r felet, Ă„tminstone ett av dom


Åke lossade pĂ„ slangen till vakuumklockan och provade suga luft, men den var stum. Vilket betyder att det Ă€r fel pĂ„ den med. Se dĂ€r ja, det gĂ„r framĂ„t.

Planterade en skÄl i blomman vi har ute pÄ gÄrden, sÄ att nötkrÄkans nötter, fÄr stÄ en bit ovanför backen. KrÄkan vÀntade tÄlmodigt pÄ nötterna.

JĂ€marns vad den Ă„t PĂ„minde om en hackspett dĂ„ den plockade nötter ur skĂ„len, som tömdes ganska snabbt. Det kan ju förstĂ„s vara sĂ„ att han haft hjĂ€lp. Åke har sett 4 nötkrĂ„kor, och vi har ju, för all del, andra fĂ„glar hĂ€r med.

Nicco skulle bort sÄ jag gick över en svÀng till hennes Sambo. Gav han mat och lite bus.

Kunde ju inte lĂ„ta bli att fota den lille killen med pipan i munnen. Den fick jag av min mormor Sadura, för en jĂ€drans massa Ă„r sedan. Fast…haha, jag fotade med filter.

ApropÄ bilder och att sanningen Àr inte alltid det man ser. Titta pÄ den hÀr bilden, klura en stund och se om ni fÄr den att stÀmma med verkligheten.

Ska vi tro och hoppas pĂ„ vackervĂ€der idag. Ser i alla fall ut att kunna ljusna lite. Jag hoppas verkligen man fĂ„r chansen att sitta ute en stund. Behöver det, pĂ„ riktigt 🌞

 

HÀr har ni svaret pÄ hur det egentligen ligger till med tjejen pÄ bilden.

Hon stÄr nedanför en stenmur som löper jÀmns med grÀsmattan. Och stenarna bakom henne, flyter ihop med mönstret frÄn stenmuren. Coolt va? Ha en fin söndag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten