”Game over” eller…

Att åka till Åmsele basen och kolla på Dragracing idag, var lite av en plan, men… Jag blev lite less på att sitta i en bil flera timmar i förrgår. Vädret idag, om än det inte ser ut att kunna regna mer än några droppar, kändes inte alls lockande. Inte temperaturen heller, för den delen. Sen ska vi faktiskt ut ikväll, ojdå. Nämligen på en, tadaa…ölprovning, minsann.

 

Så vi lägger allt krut på att ladda inför kvällen istället. Inte genom att dricka öl innan, men att gå runt och vara oplanerad, är rätt skönt.

Tänker nog ta en längre promenad utan Winstone, nån gång under dagen. Fixa lite i min steghylla i köket. Den som jag putsade upp för nån vecka sedan. Nu har materialet kommit, som jag beställt. Så lite hemma fix, så där, kan ju få stå på agendan.

Gjorde inget speciellt igår. Tvättade min allväders jacka, på den dag då det spöregnade som mest. Givetvis kom värsta skuren då jag klev ur bilen på Avion, iförd en vanlig tygjacka. Strosade runt därinne och avrundade med snabb handling inne på Willys.

Annelie kommenterade min fin fina karta jag lagt ut på FB, över min resrutt från Renbergsvattnet i förrgår. Hon skrev att hon skulle skriva ut kartan och hänga upp på väggen Jag svarade att hon också borde kolla om hon kan hitta Bursiljum S, nånstans. Jag var nämligen på väg mot Bursiljum. Jag vet ju att även det var fel, men. Plötsligt dyker den där lilla skylten upp och det är en högersväng.

Jag tänker ju att det borde vara åt rätt håll, jag vill ju neråt i landet. Fast här blev det förmodligen bara som ett extra varv och ett frispel under en turnering i flipperspel. Inga kulor blev kvar, ”game over”…

 

 

Theresé skrev: ”Förvånas ALDRIG när du ska ut nånstans…” Måste ju va världsrekord i felåkningar… och sen misstänkte hon att hon kanske ändå, är adopterad. Haha, sorry, eller så är det gjort ett byte på BB, vem vet 😁

Såg ett tips på fejjan nu på morgonen. Till er som kanske behöver tillgång, lite tvärt, till dator och att kunna skriva ut eller skanna saker. På biblioteket kan man få låna en dator gratis, under 10 minuter, utan att logga in. Där kan man också så skriva ut saker, fast det kostar förstås, men ändå. Läs mer genom att klicka på bilden.

Jag har inte ens provat slå igång min skrivare efter bytet av dator. Gissar att det kommer att bli ett elände, som vanligt. Det är som upplagt för problem. Apparater kopplade till ett strömuttag + jag = Problem deluxe.

Jaja, jag tar det med ro, nu vet jag ju att det finns en back up på bibblan

Ha en fin lördag allihop och lycka till Elisabeth, i Åmsele. Hoppas du får den där upplevelse och känslan som man är ute efter, och att bilen går klockrent. Och kom ihåg att kika efter detaljerna.

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer

 1. Tina

  Du o tjejerna är så lika, ingen chans att adoption föreligger 😄

  I min familj däremot, fanns adoptionshandlingar. Inget som vi i barnaskaran som av en händelse 😐 fick vetskap om, förrän långt upp i vuxen ålder… jag tänker ändå, att vi är ju helsyskon. Men såklart vill de flesta veta om ens ursprung. Snart igen är det en adoption, som ska ske och jag ber till alla goda makter att det ska bli helt fantastiskt och fullkomligt jättebra genom livet, för vår nya familjemedlem.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nä, dom får det tufft att svära sig fri från vare sig mig eller Åke, hahaa. Jag tror ju att även om man är adopterad, så kommer barnet/barnen att likna adoptivföräldrarna. Dom snappar upp uttryck, mimspel etc. Så liknelser kommer ändå att vara där. Man växer ju också ihop i samband med uppväxten. Förstår att du längtar efter att även få bli farmor. Jag tror att det kommer att bli jättebra, både för barnet och för er 🧡

 2. Anders

  I vilket skick är vägen Burträsk – Botsmark – Ersmark numera? Om det är en massa stök o bök på E4:an så kanske det är ett bättre alternativ att köra väg 364 mellan Burträsk och Umeå?

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jo jag vet att man kan köra den vägen med. Men jag vet inte hur den ser ut. Det handlade nog mest om att jag ”visste” att jag hittade på den väg jag valde 😜😁 Kanske tar den andra vägen nästa gång, men ställer in Google Maps innan jag åker 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten