Man kan ha 🌍 minsta tĂ„lamod och man kan ha…

KvĂ€llspasset i P4 hade en frĂ„ga i förra veckan, vad man kunde komma pĂ„ att man har som Ă€r i miniformat. Jag funderade och klurade
miniformat đŸ€” Hm, man kan ju ha vĂ€rldens minsta tĂ„lamod

Har man haft barn har man förmodligen smÄ smÄ lÀmningar av leksaker som oftast Àr mini modeller av stora saker.

Eller sÄ samlar man sjÀlv pÄ leksaker av visst slag och dÀr kan det ju finnas nÄn minigrej, förstÄs

Jag kom i alla fall att tÀnka pÄ den lilla Tysk-svenska lexikon boken som finns hÀr i huset. JodÄ man kan lÀsa i den, Àven om det Àr halvkrÄngligt.

Sen kom jag faktiskt pÄ en annan mini grej. Att det finns skallar hÀr av olika typer, det vet ni som kÀnner oss. Men en liten
pytteliten del av skalle, kanske jag inte visat. Den hade Annelie med sig, rÀtt cool va, kolla in dom smÄ huggtÀnderna.

Hade skallen varit mer platt hade jag ju lĂ€tt pĂ„stĂ„tt att den tillhört en huggtandsfjĂ€ril, moahaha


En mus Àr det ju inte eftersom dom inte har huggtÀnder, men nÄt litet rovdjur har det varit en gÄng i tiden.

Hade besök av eventuella framtida hyresgÀster igÄr. Dom var jÀttetrevliga sÄ dom har jag inga problem med att lÄta bo dÀruppe. Dom fÄr 2 veckor pÄ sig att fundera. Det Àr ju lite halvsvÄrt att hyra ut möblerat, men det finns som inga andra options för vÄr del. För en tom lÀgenhet dÀruppe, tarvar plats att förvara sakerna som man mÄste göra sig av med, och jag vill INTE, ha nÄt mer dÀrnere. Det blir som bromsklossar överallt.

IkvĂ€ll Ă€r det bokklubbstrĂ€ff. DĂ€r ska jag bĂ€ra hundhuvudet och tala om att jag lyssnat 15 minuter pĂ„ en bok som jag fick hjĂ€rnslĂ€pp av, sĂ„ det gick inte. Men nu Ă€r jag superglad att jag faktiskt hittade Sagan om Isfolket pĂ„ BookBeat. Älskar ju den serien, sĂ„ den ska jag lyssna pĂ„ vid sidan om allt annat.

Önskar er alla en fin dag!

Maria Lundmark HĂ€llsten