Misstag och misstag 😂😁

Åke bjöd pĂ„ Ulla lunch igĂ„r. Jag testade VĂ€sterbottens pajen. Inget fel pĂ„ den, kĂ€ndes lite flottig men
 gratis Ă€r gott, brukar man ju sĂ„ vackert sĂ€ga.

 

IvÀg och handlade, hem och fixade iordning högrevsgrytan. Och med den i ugnen kom jag pÄ att det kunde pressas in ett litet gympass i vÀntan pÄ att den skulle bli klar. Det fick bli 3 kilometer i samma hastighet och med uppförslut hela vÀgen.

Ja, förutom den sista minuten dÄ jag nollade stegringen och dÄ kÀndes det nÀstan som om man gick i utförsbacke.

Vilken tajming jag hade. Hann hem och byta om och fixa till mig, sÄ ringde timern och maten var klar.

LÀste detta i en MalÄgrupp pÄ FB för nÄgra dagar sedan

Inte svar pĂ„ frĂ„gan men kan vĂ€l tolkas som lite tröstande ord, h*n var inte ensam om misstaget 😄😂

Kan man annat Ă€n skratta Och dom Ă€r garanterat inte ensam om sĂ„na dĂ€r fadĂ€ser. Jag och Åke till exempel, dĂ„ vi sparkade av snö frĂ„n stĂ€nkskydden pĂ„ vad vi trodde var vĂ„r bil fast det var det inte alls. Jag och Annica som började högst upp i höghuset, sprang nedĂ„t och ringde pĂ„ alla dörrar. Sen vrĂ€ker vi upp dörren in till hennes förĂ€ldrars lĂ€genhet, fast
vi var omedvetna om att vi var pĂ„ fel plan. Fel fel!!

Inte att förglömma dĂ„ jag misstog den oerhört tröga dörren in till BVC för att vara just trög, och slet upp den och gick och satt mig i vĂ€ntrummet. Och dĂ€r höll jag pĂ„ skrĂ€mma slag pĂ„ barnmorskan som passerade och sĂ„g att jag satt dĂ€r. Dörren var inte alls trög, den hade varit lĂ„st
hoppla!!

Nej, visst kan man göra misstag, och skratta Ät dom. Men kom ihÄg, det absolut största misstaget en man kan göra, Àr att skratta Ät sin frus val. För kom ihÄg, ni var ett av dom

 

Är uppe i arla morgontimme, ska hinna dricka lite kaffe och vakna upp ordentligt. Har ett jobbpass idag sĂ„ laddar för det. Önskar  er alla en fin söndag!


Fotograf Ahmad Mansour

Etiketter: , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten