Min nĂ€sa 👃 sĂ€ger att jag Ă€r…

Efter lite morgon/förmiddags chill i solen igÄr, tog vi bilen och Äkte en Nostalgitripp till Nybro pÄ Teg. Tina bjöd pÄ sallad med rÀkor till lunch. Jag gillar dessa enkla men goda sallads tallrikar, inga krusiduller och det göttaste pÄ toppen

Vi har som sagt inga planerade saker egentligen, utan vi tar dagarna som dom kommer. Ingen av oss kÀnner heller att det Àr utflykter som Àr det viktigaste. Det Àr ju att fÄ prata face to face. Dela vardagslivets hÀndelser och vad som komma skall. Vi pratar mycket
 och skrattar. Vi Àr ironiska/sarkastiska och allvarsamma (typ)

Satt ute lite till, kÀka middag. Gick ivÀg pÄ en promenad utmed TvÀrÄn, rundade Storgatan, och tillbaka. Fotade lite pÄ vÀgen

Satt en stund pĂ„ en trĂ€bĂ€nk och fortsatte sedan ut pĂ„ RödĂ€ng och vidare hem till kaffe och Tinas medköpta ”hĂ„ll kĂ€ften sĂ„ goda” blodapelsins bakelser

Har ni sett en sĂ„n utsvulten, ledsen hund nĂ„n gĂ„ng. Han har nog inte Ă€tit nĂ„t pĂ„ en vecka, miiinst. Nopp, Winstone blev utan bakelse, men han fick nĂ„gra godisar för fotosessionen. Klart killen ska ha lite lön 😘

IkvÀll Àr det faktiskt liten cruising igen. Man trÀffas vid 18 tiden utanför Nailheads. 18:45 Àr det kortege dÀrifrÄn, in pÄ VallmovÀgen, ut pÄ VÀnnÀsvÀgen upp mot rondell, vid Circle K, sedan samma runda som förra gÄngen. Storgatan ned, svÀng ned mot skateparken och upp vid VÀven. Jag föreslog att vi kör den svÀngen, sÄ fÄr Tina lite stadsvy ocksÄ, vÀdret ser ju ocksÄ lovande ut, för dag och kvÀll.

Jag fÄr dessutom tillfÀlle att kÀnna om tÀndningen Àr pÄ topp igen. Hoppas hoppas! Passar vÀl bra med ett 5 Ärs minne frÄn fejjan. HÄkan Lundgren drog liknelser mellan vÄr Camaro och en annan (fast jag tyckte nog att vÄr var lite mesigare)

Avslutar med en sĂ„n dĂ€r halvlöjlig hypotes om att nĂ€sans utseende sĂ€ger nĂ„got om hur du kan tĂ€nkas vara. SĂ„ Observera
det Ă€r nog inte sanningen, men stĂ€mmer förmodligen in pĂ„ flera Ă€ndĂ„. Jag mĂ„ste ju vara en nĂ€sa nummer 3, Ă€ven om jag tycker att min nĂ€sa Ă€r lite större Ă€n sĂ„

 

Ha en fin onsdag, allihop!

 

 

Maria Lundmark HĂ€llsten