Hur länge kan du stå på ett ben?

Nu har vi lagt ut bussen till försäljning igen. Den har ju knappast varit lönt att försöka sälja under vintern. Vi har en som varit upp och kikat på den. Han bor dock väldigt långt söder ut. Men skulle skicka en vän för att kika på den och provköra. Fast det har dröjt och nu får andra en chans också. Vad är det man brukar säga: -Först att komma med pengar får ta den!

Vi vet att det inte är ett fordon för alla. Utan har väl halvt om halvt bestämt oss för att om den inte blir såld så får den bli stationär uppe i stugan. Då har vi sovplats samt förråd. Och där kan man sedan, utföra småfix både inne och ute. Trädäcket däruppe kan komma att användas frekvent, då vi i så fall planerar sjöutsikt. Klicka på bilden för att komma till annonsen 👇


Vår stuga är inte världens största, utan skulle ha fått ha ett rum till. Och en gäststuga, är inte gratis även om man kan tro det då man kollar priserna. Läser man ordentligt blir man varse att det sällan ingår väsentliga delar i byggsatserna. Det kan tillkomma tak, fönster och andra saker. Så en gäststuga för 114 000, får man knappt tag i. Vilket innebär att även om bussen säljs så har vi knappast en till liten stuga att kunna bo i.

Återigen…vi får se vad det blir (vilket egentligen betyder att vi fortsätter att stå på ett ben) 🫣😁

Visste ni, by the way, att stå på ett ben, är en väldigt bra sak att kunna göra. Och duger man inte till att stå så länge…träna, träna och fortsätt träna. Klocka er själva och se vart ni ligger till.

Här har ni en lista på vad du bör kunna klara av efter ålder

Jag kunde givetvis inte låta bli att testa mig själv. Mäkta imponerad, haha, jag avbröt nämligen tidtagningen, hade inte tid att vänta längre. Vänsterben, då jag tryckte av hade jag känningar i smalbenet

Här högerbenet och jag kände av lite i låret och mer i smalbenet, men hade lätt kunnat stå längre

Kan dock tillägga att jag VET vad jag måste träna på. Att BLUNDA och göra samma sak!!

När jag står på ett ben och blundar börjar jag svaja med en gång. Undrar om det är mitt mind set som inte är med mig utan jag tror att jag står på en klippavsats. Eller är det saker i huvudet som inte hänger med. Vad jag vet är i alla fall att man kan träna upp sig och att det inte alls är dumt att göra det.

Då kanske man skulle kunna fixa det här, in the future

Eller ja, jag vet att jag skulle kunna göra det redan  nu

Ha en fin måndag, allihop!

Maria Lundmark Hällsten