Starkt hjärta och sviktande minne

3 års minne från fejjan, och jag tänker att det är bra att man har starkt hjärta, även om minnet sviktar ibland.

”Höll på skrämma livet ur mig själv i morse då jag ser nån i ögonvrån då jag kliver upp och stapplar ut i hallen. Det var jag som satte Bengan där igår, men det hade jag förträngt…🤣😂☠💀”


Apropå minnet, visst är det drygt då man kommer på en sak och sedan tror, att man ska komma ihåg det. Men det är bara kört, även om man går igenom varje steg man tagit i hopp om att det ska ploppa till.

Eller dom gångerna man söker ett specifikt ord och man kan till och med känna det på tungspetsen, men det kommer inte fram ändå.

Oftast gör det det, till slut. Typ 3 på natten och man vaknar av ett högljutt PLIIIING, där var ordet. Och då ska man ligga och fundera på hur man ska komma ihåg det tills man vaknar.


Andra gånger dröjer det för länge innan det PLIIIINGAR till. Då vet man att det var av nån anleding man ville hitta ordet…fast nu har man glömt bort av vilken anledning det var. Nåja, då kan man köra med standard frasen: ”Det var nog inget viktigt!”

Fick hem eldklotet igår. Åke håller på att montera ihop den. Såg på vädret nyss och ja, det kan hända att man får elda lite till helgen. I detta nu, -10 men solen skiner i alla fall.


Chauffören som körde ut klotis, ringde innan. Jag sa med stora men inte hotfulla bokstäver SVÄNG INTE IN PÅ Blomstervägen. Vi har huset i korsningen Timotej och Blomster, blablabla.

Jag gick ut och hämtade snösläden som Åke tipsat om. Den gled ju lätt på snön och dom lämnar leveranserna utanför staketet. Killen hoppade ut och började med att tacka för tipset. Haha.. ja jag vet, han hade svängt in på Blomstervägen om jag inte sagt nåt. Jag tyckte det var mer imponerande att han faktiskt hade lyssnat på vad jag sa.


Ha en fin tisdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten