Jag gjorde en Nicco

Jag städade inte ur en garderob, däremot Camaron (eller så var det så att Åke hämtade upp den) och jag har därmed inte mindre än en skoter/cross hjälm att sälja. En perfekt julklapp till dom som är rädd om skallen.

Den är då tjejkörd, då jag enbart använt den till dragracing, okrockad och i fint skick. Storlek M. Anledningen till varför jag säljer den är för att nästa säsong så är den inte längre godkänd för min del utan då ska det till lite värrare saker, så går det när man pressar tiderna nedåt :-)

500:- vill jag ha för den. Hör av er via mejl: m_hallsten@hotmail.com

 

 

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>