Oorganiserad loppis

 

Igår klarade vi oss till huset utan fallolyckor…men å andra sidan, hade någon av oss halkat då, så hade i landat mjukt, eftersom vi bar fyra kassar med kläder.
 
Nu har jag inte alla skåpar kvar att städa och torka ur, i köket, där borta, det känns skönt, men det ser fortfarande ut som en mindre oorganiserad loppis. Tyvärr, så är det i detta hus, inte bara ett kök, utan två, samt två toaletter med dusch. Så det är lite som ska göras, innan det är klart.
 
Köket däruppe är ett riktigt retro kök, med snedtak inne i skåpen, där ska vi inte göra något annat än att byta ut kaklet ovanför diskbänken och sätta dit ny kran. Ni ska få se bilder därifrån, då det håller på vara klart. Toaletten ska också få nya väggar och golv, samt en ny dusch hörna, toalettstol samt handfat.
 
Samma sak blir det därnere, men med nytt kylskåp, nya tapeter och en ny färg på väggarna i köket, sovrummet och tv rummet. Och slutligen en hel renovering av det före detta badrummet, som nu enbart ska innehålla en dusch, då själva rummet är så litet ändå, utan badkar.
 
Myrorna verkar inte vara sugna på att hämta in lite möbler, jag mejlade till dom för flera dagar sedan men dom har inte svarat, irriterande med företag och dylikt som ids lämna ut en mejladress, men att svara på saker dom får, det gör dom inte. Varför har man då en mejladress, om jag får fråga? Men kommer inte dom och hämtar sakerna så få vi göra oss av med dom på annat sätt, ut ska dom då.
 
Idag ska vi ut och gå, i vanlig ordning, sen har jag en träff med Lisbet Olofsson…minsann, så får vi se vad hon har att säga :-) Efter det, ska jag bara vara ledig, inte engagera mig i någonting, inte ens gå över till huset, jag ska vara hemma och ladda inför helgens 20 arbetstimmar, det kan behövas.
 
Ni får ha en fin torsdag, nu ska jag spurta ner i källaren och slå igång två maskiner med tvätt.
Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. susanne J

    Prova ring Kupan i stället för myrorna. Myrorna vill bara ha nya saker medan Kupan är glad att få hela saker.

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-01-27 21:58)
    På sätt och vis kan man förstå det, folk kanske började höra av sig dit för ett enkelt sätt att bli av med sitt skräp, och det kanske var, rent skräp. Men jag tycker i alla fall att dom kunde svara och eventuellt komma och titta innan då. Näpp, jag provar kupan idag och ser vad dom säger. Möblerna är ju inte trasiga på något sätt. Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>