”gammbossen” googlade

Tyckte att det var lite roligt då "gammbossen" ringde upp och undrade om vi hade kvar uppslagsböckerna, hon ville jättegärna ha dom.

Nu vet jag att hon sällan läser min blogg så jag frågade hur hon kunde veta att vi hade böcker vi ville bli av med, och då skrattade hon och sa, ja det var inte för att jag läste din blogg, jag skulle googla på jaktlicens och skrev jaktlicens i västerbotten, dom två första träffarna var din blogg.

Haha, ja och då tyckte hon att det var ett litet omen, så hon gick in och läste bloggen, scrollade ner en bit och se…där var böckerna.

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>