Idag en ny dag!

Åke kom hem (till stugan) vid 16 tiden igår. Han har 2 frakturer vid halskota C7, det är en stabil fraktur, vilket innebär att ingen operation behövs för att stabilisera frakturerna utan det ska räcka med halskrage, dygnet runt. Vi kände oss lätt strandade här, då vi har en racebil, som man inte kör många mil med, frivilligt, samt 1 lastbilsregad buss som ”bara” Åke kan köra. Vi har inte bara en jäkla massa saker i bussen, som kläder och mat, hem ska även 3 djur. Hund, katt och den som tar mest plats, Niccos hamster. Vi ska klura lite på hur vi ska göra och vem vi kan be om hjälp av. Jag fick i alla fall ta ut min femte semestervecka så då slipper jag fundera över det också. Nå, det ordnar sig säkert på ett eller annat sätt. Nu laddar jag för en snabbis in till Malå. Blir ingen bilträff av förståeliga skäl men kanske jag hinner fota en bil eller två. Apoteket ska få ett besök och Ica…katten vill ha mat. Ta hand om er och ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>