Äntligen söndagkväll!

Vilken helg detta har varit; jättemysig fredagkväll med besök på IKEA (2:a gången denna sensommar), med hotellboende, med mysig middag på restaurang. Inte fel att få känna sig som en vuxen någon gång.

Lördagen var magisk när jag nu fick se min senaste förälskelse i verkligheten. Jag hade naturligtvis min kära kamera i handen när jag fick gå in och titta på alla underbara 50-talsdetaljer och sydländskt inspirerade rum. Men tror ni att jag tog något kort? Inte ett enda! Jag blev så skärrad av hela besöket att jag bara gick runt i stugan som en zombie och surrade om "underbart", "fantastiskt".

Söndagen har varit intensiv med ett ständigt flöde av folk. Till middagen var vi 14 personer och det var inte planerat minsann. Ibland är man så flexibel att man nästan slår knut på sig själv. Inte undra på att nu när alla har åkt iväg så känner jag mig som en urvriden trasa. Men jag har i alla fall hunnit med att lämna ett bud på drömkåken, så nu är det bara att hålla tummarna.

Nu ska jag slå mig ner i soffan, slötitta på TV:n och kanske virka en mormorsruta eller två. För tro det eller ej, jag har börjat virka en filt. Kram från mig, en trött dam i sina bästa år!

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Linnea

    Hejsan!
    Vilken fin filt du virkar, jag önskar att jag besatt den förmågan. Men tyvärr.
    Jag förstår dig i din förälskelse. UNderbart hus!!
    Jag håller tummarna för er skull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.