Dr Hook

Idag kände jag irritationen komma över mig, här har man ett stort hus och det är så fullt med grejor och människor så att jag får stå hopkurad i källaren, på undantag, när jag ska måla mina stugstolar. Nej, åter nej, nu får det vara nog. Sagt och gjort, det röjdes undan på matrumsbordet, alla lampor tändes och jag kunde ställa upp stolar för den avslutande målningen. Kristallkronan hänger för lågt så jag rymde bara två stolar!

När jag stod där och ställde iordning allt så hör jag barnbarnen spela en låt som jag känner igen, dvs jag känner igen melodin men inte utförandet. – Men vad är detta, frågar jag. Vänta ska ni få höra hur den låter i original, med Dr Hook.
 

Fram med Spotify och snart hördes den ena Dr Hook-låten efter den andra, härlig musik! Jag brukade spela deras låtar när jag städade, det blev så’n fart i städningen då. Livskamraten sade alltid att han hörde på långt håll när jag städade redan utanför lägenheten eller huset. Får jag bjuda på ett smakprov

 

 

Visst verkar de fullkomligt 70-talsaktigt påtända? eller är det äkta spelglädje med inte så lite ironi? Leta gärna reda på låten I got stoned and I missed it, så inser man att ironi fanns det i alla fall.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.