Så rik…..

Att få vakna i lugn och ro efter kl 08, att sitta i den absoluta tystnaden med en kopp thé bredvid sig, att inte ens behöva tända en brasa eller levande ljus utan kunna njuta av ljuset utanför huset, att himlen visserligen är molnig men ändå kan man skymta ljuset där bakom, att se att alla gamla orkidéplantor man sparat genom åren antingen blommar eller bär stora knoppar som förebådar vad som komma skall, att se att idag kan jag nog knipsa av några fler skott från pelargonplantorna, att veta att idag finns absolut inga måsten utan jag kan lägga upp dagen som jag vill – kan det bli bättre än så?

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-02-06 09:13)
    Det är också en form av rikedom, att köpa ett fång tulpaner varje vecka så här på våren. Vi (läs livskamraten) fick tulpaner av en grannfru i veckan så jag har inte köpt några själv ännu. Tulpanerna fick han för att han alltid hjälper till när det behövs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.