Vårblomster

Tog med mig kameran i akt och mening att ta ett kort på en liljebagge, de är ju faktiskt ganska dekorativa. Men så fort jag såg en så vips – så knäppte jag inte ett kort, utan jag knäppte liljebaggen direkt. Det sitter tydligen i ryggmärgen, bort ska de.

Till min stora överraskning hittade jag tre (3) sparrisar på gång! Så tidigt, det har aldrig hänt förr, annars brukar det vara efter midsommar som jag kan plocka in ett par sparrisar. De kanske är på gång att acklimatisera sig, hoppas, hoppas.

Man får titta ordentligt men tre stycken är de!

Bollvivan blir större och större för varje år. I år kanske jag kan dela den lite. Härlig blomma!

Denna lilla vårbukett lyser i rabatten som jag murade upp förra sommaren, det blev en något förhöjd rabatt och det gör nog en liten skillnad för växtligheten verkar det som. Det blommar något tidigare än i andra rabatter.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Flyttfågeln

    Åh´vad du låter nöjd med att bara finna till och njuta av det som finns av allt levande. Men jag undrar lite över din SpanskaVilla? Nu har jag inte läst alla dina inlägg så säkert har jag missat nåt´. Var ligger din spanskavilla? Ha det…………

  2. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Flyttfågeln (2010-05-25 00:40)
    Den ligger i Sundsvallstrakten och är en sommarstuga som vi köpte i höstas. Den är väldigt speciell för den är byggd som en putsad sydeuropeisk villa, men med 50-tals stuk invändigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.