Skönt med en ledig dag

Så skönt det har varit med en ledig dag. Sådant perfekt väder det har varit dessutom, perfekt när man bara behöver vara inne och stöka. Jag har faktiskt hunnit jättemycket, tagit fram adventstakarna och bytt gardiner. Helt plötsligt när jag tände adventstakarna i eftermiddags och snön virvlar runt utanför fönstret så kom julkänslan över mig.

Nu börjar det snart bli dags att plocka fram mina älskade tomtar. Denna jul har vi ju två stycken småttingar så nu är det extra roligt att få pynta. Tänk, om allt går väl, så kommer vi att ha tre småttingar nästa jul, vem kunde ha trott det!? Tre småttingar och tre tonåringar, milda makter, jag känner mig som min egen mamma…

Kvällsfriden sänker sig, middagen är avklarad, bastun på påslagen, kan livet bli bättre en fredagkväll?

Önskar er alla en skön helg!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.