Tur man slipper uppfostra….

Vi har haft glädjen att ha lilla L hos oss lördag till söndag. Tänk en liten två-åring, så kreativ, så pratsam, så glad! För första gången fick vi ta  henne till oss i sängen när hon vaknade mitt i natten. Finns det något underbarare än att höra en liten småtting ligga alldeles tätt intill och snusa. Det är nästan så att man inte vill sova utan bara ligga och njuta av att höra henne.

Men tänk när det lilla underverket inte vill sova på dagen längre utan använder sig av sitt senaste argument – Jag gillar inte……

Hur kan man motstå ett sådant argument? Inte kan jag det, så det är nog tur att föräldrarna är lite mer principfasta. I och för sig kan jag väl förstå dem; har man hört att varken det ena eller andra gillas så kanske det är lättare att tycka att det inte är ett hållbart argument. Jag tycker bara att det är gulligt; klart hon slipper om hon inte gillar. Så är det när man är farmor eller mormor!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.