Inköp

Nu har jag köpt en dagbädd på Blocket. Snygg var den, svart, kommer att bli jättefin ute på solplatån på SpanskaVillan. Nu gäller det bara att komma igång med det sydländskt inspirerade lapptäcket som ska ligga ovanpå.

Måtte vi bara få besök av några starka ynglingar när snön försvunnit från backen så vi kan få hjälp med att flytta det stora åbäket till bubbelbad som står där nu. Visst är det mysigt att bubbla ute i det fria, men faktum är att om det är varmt så hoppar jag hellre i sjön istället för i karet. Nej, den ska flyttas så fort vi har nog med krafter.

Ni ser, det är som en liten avsats med stentrappa upp och där skulle det vara utmärkt med en dagbädd och det lilla brickbordet jag köpt. Den gröna presenningen över bubbelbadet gör ingen människa glad. Jag köpte dagbädden på Blocket och hade sådan tur att säljaren bor helt nära stugan så vi kan hämta den nästa gång vi åker dit. Längtar!!!

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Birgitta J:n

  Grattis till dagbädden!Vi har också dagbäddssurfat på Blocket men…ännu inte slagit till.
  Så klokt du skriver att den gröna presenningen inte gör någon glad. Fast man vet att därunder finns något man kan ha trevligt i – så hjälper det inte! Det blir bad (hahaha…) Feng Shui…

 2. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Birgitta J:n (2011-04-15 16:54)
  ”Bad Feng Shui” – där fick du till det bra! Människan som vi köpte dagbädden av var till och med så snäll att hon monterade ned den så vi ska rymma den i bilen! Trevlig helg!

 3. Birgitta J:n

  Trevlig helg till dig Anne-Marie!Jag skapar (oj det lät megalomant…)en vårhatt till Lillan. Lite grundmönster blandas med egen fantasi. Lägger strax ut den i bloggen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.